Neden çoğu kişi Mert Hoca matematik öneriyor?

Ben mert hocadan çalışıyorum özetlemek gerekirse her soru tipini çözüyor ve sadece test videolarıyla birlikte konuyu izlemek aaa ben bu konuyu biliyorum demeye yetiyor çoğu zaman (tabi ek testte çözmek lazım temel ve orta için söylüyorum.).-leri :bazen çok boş yapıyor 10x saniye atla.

Hocam bu sene takip etmesemde geçen 2 sene hatırladığım kadarıyla rehber matematik daha yüzeysel anlatıyordu.
Zaten ikisi de temel atmayı amaçlıyor. İleride illaki başka kaynaklardan tekrar etmek gerekecektir, burada kişinin hangisini severek izlediği önemli diye düşünüyorum, yüzeysel anlatım doğrudur belki ancak ben yüzeysel olarak 20 dakikada öğrenebilecekken yine temel seviyede fakat biraz daha ayrıntılı diye 1 saatte öğrenmeye vakit harcamam şahsen. 🥺❤️

Zaten ikisi de temel atmayı amaçlıyor. İleride illaki başka kaynaklardan tekrar etmek gerekecektir, burada kişinin hangisini severek izlediği önemli diye düşünüyorum, yüzeysel anlatım doğrudur belki ancak ben yüzeysel olarak 20 dakikada öğrenebilecekken yine temel seviyede fakat biraz daha ayrıntılı diye 1 saatte öğrenmeye vakit harcamam şahsen. 🥺❤️

Merhaba 9.sınıfa geçtim ve konuları kavramam için kanallar önerir misiniz?

❤️ Fizik: FizikleBarış, VIP Fizik

❤️ Kimya: Meschemy Kimya

❤️ Biyoloji: Biosem, Dr. Biyoloji, Selin Hoca, Fundamentals (?)

❤️ Matematik: Rehber Matematik, Mert Hoca

❤️ Edebiyat: Deniz veya Rüştü Hoca (?)

❤️ İngilizce: Öyle konu dinleyip geçilecek bir ders değil ancak öğrenmek ve tekrar etmek için Özer Kiraz gibi kanallara bakabilirsin.

❤️ Tarih, Din Kültürü ve diğer dersler için çok da fark etmiyor açıkçası, kendin ders kitabından okusan daha iyi anlarsın. 🫡

Hocam temel düzeyde değil test videolarıyla beraber.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı