Neden çoğu üniversiteliler MacBook tercih ediyor?

Gaming laptop kadar oynatabiliyor mu? En fazla hangi grafiklerde oynatıyor. Oyun oynayan biri mac falan almamalı bence.

Şu anlık almamalı, doğrudur ancak Mac'ler oyun oynatabiliyor. Mac kısmında sorun yok. Windows'un oyundaki pazar payı çok yüksek olduğu için geliştiriciler düzgün portlamaya uğraşmıyor. Tüm sorun bundan kaynaklı. CrossOver kullanıyorum son birkaç aydır. Çatır çatır oynatıyor. Birkaç tane mesh, shader problemi dışında hiçbir sorun yaşamadım. M3 lineup'ı ile beraber MetalFX RT de geldi. Apple olayı büyütüyor. İleride oyun tarafında çok gelişmeler duyacağız Apple tarafından. Sonoma ile eklenen Oyun Modu niyetlerini belli etti zaten.
 
1 saat değil 10 saat de kullansa bir oyuncuya uygun değil hocam. Ofis ve yazılım için gayet iyidir ona bir şey diyemem(oyun geliştirme vs. harici). Ama hem oyun hem yazılım için uygun değil.

Sadece oyun oynayan insan gidip gaming laptop da almaz, masaüstü toplar.
Yazılım ve diğer günlük işler için 1 numara MacBook bence. Tartışmaya bile gerek yok.
 
Şu anlık almamalı, doğrudur ancak Mac'ler oyun oynatabiliyor. Mac kısmında sorun yok. Windows'un oyundaki pazar payı çok yüksek olduğu için geliştiriciler düzgüm portlamaya uğraşmıyor. Tüm sorun bundan kaynaklı. Crossover kullanıyorum son birkaç aydır. Çatır çatır oynatıyor. Birkaç tane mesh, shader problemi dışında hiçbir şey yaşamadım. M3 Lineup'ı ile beraber metalfx RT de geldi. Apple olayı büyütüyor. İleride oyun tarafında çok gelişmeler duyacağız Apple tarafından. Sonoma ile eklenen oyun modu niyetlerini belli etti zaten.

GPT mi daha iyi crossover mı?
 
Şu anlık almamalı, doğrudur ancak Mac'ler oyun oynatabiliyor. Mac kısmında sorun yok. Windows'un oyundaki pazar payı çok yüksek olduğu için geliştiriciler düzgüm portlamaya uğraşmıyor. Tüm sorun bundan kaynaklı. CrossOver kullanıyorum son birkaç aydır. Çatır çatır oynatıyor. Birkaç tane mesh, shader problemi dışında hiçbir şey yaşamadım. M3 lineup'ı ile beraber MetalFX RT de geldi. Apple olayı büyütüyor. İleride oyun tarafında çok gelişmeler duyacağız Apple tarafından. Sonoma ile eklenen Oyun Modu niyetlerini belli etti zaten.
Oyunları rahat oynayabilmek için alacağımız MAC'in fiyatı pek uygun olmaz bence.
 
Hocam hangi modeli ultrada Cyberpunk 60 FPS? Merak ettim.

M3 Max ile oynayan bir eleman vardı bulabilirsem atacağım ama M2 Max ile 40 FPS oynayan buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Oyunları rahat oynayabilmek için alacağımız MAC'in fiyatı pek uygun olmaz bence.

Ya olayı çok saptırıyorsunuz. Elbette bunlar oyun cihazları değil lakin üniversite için ideal. Gider işini halledersin, onu yaparsın sonra canın sıkılınca da iki üç oyun oynarsın. Siz sadece oyun odaklı düşündüğünüz için size öyle geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı