Bu zamana kadar forumda genel olarak COVID-19 aşısı olanlar neden olunması gerektiğini anlattı. Ben aşı karşıtı değilim. Aşı hakkında yorum yapmayacağım. Yalnızca merak ettiğim için konuyu açıyorum.
Aşı karşıtı olanlar neden aşıya karşı? Aşı karşıtı olmayanlar yorum yazmazsa sevinirim. Zaten bu konuda bir sürü konu açıldı.
Bu zamana kadar forumda genel olarak COVID-19 aşısı olanlar neden olunması gerektiğini anlattı. Ben aşı karşıtı değilim. Aşı hakkında yorum yapmayacağım. Yalnızca merak ettiğim için konuyu açıyorum.
Aşı karşıtı olanlar neden aşıya karşı? Aşı karşıtı olmayanlar yorum yazmazsa sevinirim. Zaten bu konuda bir sürü konu açıldı.
Direk açıklıyorum. Türk insanı cahil ve geri kafalı olduğu için bir deli "aşının içinde çip var, yabancı sıvıyı vücuduma sokmam" dediği için bizim cahil insanımızda koyun sürüsü olduğu için aşı olmayı reddediyorlar.
İlk başta karşıydım. Bir ilaç 5 yıl gibi sürede çıkıyor aşı 1 yılda çıkınca güvenmiyordum ve böbrek rahatsızlığım yüzüne aşı olmadım. 2 hafta sonra ilk doz BioNTech olacağım.