Neden Crossfire ve SLI yapmıyoruz?

Her oyun desteklemiyor. Zamanında 8800 GT SLI yapmıştım. Bugün bile hala SLI tam verimli değil. Her sürücüde SLI profilleri güncelleniyor. Başkası tek GPU ile yeni çıkan oyunları oynarken siz her defasında sürücü güncellemesi beklemek zorundasınız.

Peki Crossfire ile aynı şeyler oluyor mu?

Bakacağız artık ;) Şimdiden 1000 TL biriktirdim bile :D babamın sözü var en az 1500 TL de ben vereceğim yeni bilgisayar al dedi, 3000 TL ye alırız artık.
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Bir demirci çağır yere kaynaklattır kasayı. Sağlama al kendini :D

Bu arada ben param olmadığı için Crossfire veya SLI yapmıyorum. Bizim köyde Oksfort vardı da biz mi okumadık ?

Bir ekran kartı fiyatı asgari ücretin 2-3 katı durumda iken crossfire ve SLI'dan bahsetmek akıl mantık işi değil.
O kadarda değil açıkçası. İyi bir ekran kartı asgari ücret kadar desek daha doğru olur. Gerçekten iyi bir bütçe lazım bu işler için.

Eve hırsız girdi çaldı PC'yi. Yenisini alsam bile yine belli bir zaman aklımdan çıkmayacak gibi görünüyor kolay değil.

Tam olsun yenisini alacağım ne kendimi üzüyorum diyorum kendime teselli veriyorum ki sonra düşünüyorum o parayı da bunun üzerine koyup CG8580 bile alınabilirdi diyorum moralim tekrar bozuluyor. ;)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı