Neden dersleri anlamıyorum?

Babayiğit16

Decapat
Daha fazla  
Dershanede dersleri dinlememe rağmen dersleri anlamıyorum. Hocaların çok hızlı anlattığını düşünüyorum. Ne yapmalıyım? YKS'ye gireceğim ve en fazla 26 neti gördüm denemelerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
120 soruda mı 26 net yaptın?

Verimli ders çalışıyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dersleri 1 sefer dinleyip anlayamazsın öyle bir zeka kimsede yoktur. Bol soru çözeceksin tekrarlar yapacaksın.

En basitinden 1 İngilizce kelime oku, onu hiç kullanmazsan, görmezsen veya tekrar etmezsen 5dk sonra unutuyorsun.

Yeterince çalışıyor musun?
Saldım artık eve geldiğimde konu tekrarı falan yapıyordum da o da yok.

Temelin kötü olabilir.
Yok ki zaten

Dersleri 1 sefer dinleyip anlayamazsın öyle bir zeka kimsede yoktur. Bol soru çözeceksin tekrarlar yapacaksın.

En basitinden 1 İngilizce kelime oku, onu hiç kullanmazsan, görmezsen veya tekrar etmezsen 5dk sonra unutuyorsun.
İşte konuyu dinliyorum hocalarımız soru da çözüyor fakat ben çözemiyorum çözdükleri soruları da anlamıyorum

Normaldir, sıfırdan temel atmaya başlayın en azından YKS'nda da 26 net yapmazsın ayrıca dershanelerde hocalar yavaş yavaş, detaylı detaylı anlatmazlar. Dershanedeki konuları anlayabilmek için çok fazla tekrar yapman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…