Neden Don't Starve hakkında konuşulmuyor?

Ne öğrenmek istiyorsunuz? Don't Starve zaten güzel bir oyun, hata felan problemler olmayınca konu açılmıyor. Ayda bir oynadığım bir oyundur kendisi, oynamaya başlayınca da oyundan bir türlü çıkamıyorum. Arkadaşlarla birlikte çok eğlenceli oluyor. Tek oyunculu biraz sıkabilir.
 
Bende çok iyi bir oyun. Ara sıra girip, tekrar tekrar bitiriyorum. Ne kadar kalabalık olursan o kadar zevkli oluyor. Single hiç oynamadım orasını bilemem. Optimizasyon sorunları vs. olmadığından gündeme hiç gelmiyor. Oyunun her şeyi tamam. Konuşulacak bir şey bulamıyorum.
 
Çünkü Fortnite, PUBG gibi sığ bir oyun değil dostum bu yüzden. Kaliteli bir yapım, tek amaç silah arayıp bulup abuk subuk sağa sola sıkmak değil. Oyunda kafa yorman gerekiyor, hazırlık yapman gerekiyor, strateji yapman gerekiyor biraz kafa gerektiriyor yani özetle. Öyle olmasa duyulurdu emin ol. Ama Don't Starve çıkalı epeyi oluyor. İlk çıktığı ve sonraki zamanlarda çok konuşuldu oynandı sen kaçırmışsın bence.
 
Bu tarz oyunlar tabi ki günümüzün aksiyon odaklı oyunları kadar popüler olmaz fakat kendi tarzında gayet popüler oynanan bir oyun. Bir sürü rehber sitesi, youtube videoları var.
O kadar zaman geçmesine rağmen şimdi bile girince Together versiyonuna oyununa katılanlar oluyor.
 
  • İzometrik kamera açısı
  • 2D çizim ve oyundaki karanlık atmosfer
  • Hayatta kalma türü
Bu üçünü aynı anda sevecek kişi sayısının diğer oyunlara nazaran az olduğunu düşündüğüm için fazla konuşulmuyor.
 
Çok keyifli bir oyun arkadaşımızın dediği gibi kafa yorman gereken bir oyun, biliyorsundur illa ki insanlarımız artık her şeyin kolayına kaçtığı için her şey hazır olsun istediğinden dolayı gün yüzüne çıkmıyor, ama kendi çapında seven oynayan kitlesi illaki vardır güncel tutuyor klei oyununu bedava içerikte getiriyor ücretli dlc de çizimleri vs hoş kendine çekiyor. En azından yeni oyunlar gibi aynı standart şeyler yok oynadıkça öldükçe daha da anlıyor dikkat ediyor planını ona göre kurguluyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı