- Makaleler
- 27
Konu sahibinin, konu tarzında açtığı konularda çözüm yöntemi belirtiyorum ve konu sahibi de bunu uygulayarak, konunun çözüldüğünü mesajında belirtiyor. Konu sahibinin sorununu çözen mesajımı raporladığımda, en iyi cevap hakkı verilmiyor. Bu hafta içerisinde iki kez bu durumu yaşadım.
Önceden bu tarzdaki konularda bulunan mesajlarımı raporladığımda, konu çözüldü olarak işaretleniyordu ve en iyi cevap ödülünü alabiliyordum. Sadece bu hafta içerisinde ve aynı saat dilimlerinde bu sorunla karşılaşıyorum. Bana en iyi cevap hakkının verilmemesinin nedeni nedir?
Bahsettiğim konular:
www.technopat.net
www.technopat.net
Önceden bu tarzdaki konularda bulunan mesajlarımı raporladığımda, konu çözüldü olarak işaretleniyordu ve en iyi cevap ödülünü alabiliyordum. Sadece bu hafta içerisinde ve aynı saat dilimlerinde bu sorunla karşılaşıyorum. Bana en iyi cevap hakkının verilmemesinin nedeni nedir?
Bahsettiğim konular:
Çözüldü: Firefox Youtube.com artık tam ekran
Arkadaşlar Chrome'de yaşadığım sorunlardan ötürü Mozilla Firefox kullanmaya başladım. YouTube'da videoyu tam ekran yaptığım da böyle bir bildiri geliyor, bunu kaldırmak mümkün mü? About: Config ekranını denedim olmuyor.
Çözüldü: Msdcsc.exe
Öncelikle iyi forumlar. Görev yöneticisinin başlangıç kısmına girdiğimde "Msdcsc" adlı yayıncısı yazmayan, dosya konumu açılmayan bir şey gördüm. İnternette araştırdığımda truva atı olduğunu gördüm. Webroot ile bilgisayarımı tarattım, hiçbir şey bulmadı. Üstüne bir de Webroot üzerinden aktif...
Son düzenleyen: Moderatör: