Ben 0 donanım bilgim yüzünden kazıklanmamak için bir sistem önerisi alıp çıkacaktım kapıdan, ne ara prestijli bir üye oldum, vay be.Prestij meselesi hocam. Bi' bakan bir daha bakıyor, kıskanan çok![]()
Yottapat neymiş, açıklaması lazım birinin bana.
Ben 0 donanım bilgim yüzünden kazıklanmamak için bir sistem önerisi alıp çıkacaktım kapıdan, ne ara prestijli bir üye oldum, vay be.Prestij meselesi hocam. Bi' bakan bir daha bakıyor, kıskanan çok![]()
Yottapat neymiş, açıklaması lazım birinin bana.
Ben 0 donanım bilgim yüzünden kazıklanmamak için bir sistem önerisi alıp çıkacaktım kapıdan, ne ara prestijli bir üye oldum, vay be..
Yottapat neymiş, açıklaması lazım birinin bana..
RütbeYottapat neymiş, açıklaması lazım birinin bana.![]()
Çoğumuz için öyle oldu.Bende soru için geldim arada insanlara yardım etmek hoşuma gitmeye başladı şimdi![]()
Gözlemlediğim kadarıyla yeni üyeler için önemli bu mesaj/beğeni. Adamın gözünde Nvidia'da ekran kartı tasarlayan mühendis gibi oluyorsun sanırımBen 0 donanım bilgim yüzünden kazıklanmamak için bir sistem önerisi alıp çıkacaktım kapıdan, ne ara prestijli bir üye oldum, vay be.![]()
Az kaldı komutanım, geliyorumYottopat neymiş, açıklaması lazım birinin bana.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.