6 693002 Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 128 30 Aralık 2023 #41 Valla bana göre tüm çözümleri buldukları için
6 684117 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 652 Çözümler 3 30 Aralık 2023 #42 Yavuz_Çetin dedi: Sebebi SEO. Senin o saçma Türkçenle yazılan mesajların Technopat'ı aşağıya çekiyor. Hiç yazmasan daha yararlı yani. Genişletmek için tıkla... Mesajları saçma bir Türkçe ile yazdığımı nereden çıkarttın? Uzun cümle yazmak saçma Türkçe kullanmak mı oluyor? Anlamayı dene.
Yavuz_Çetin dedi: Sebebi SEO. Senin o saçma Türkçenle yazılan mesajların Technopat'ı aşağıya çekiyor. Hiç yazmasan daha yararlı yani. Genişletmek için tıkla... Mesajları saçma bir Türkçe ile yazdığımı nereden çıkarttın? Uzun cümle yazmak saçma Türkçe kullanmak mı oluyor? Anlamayı dene.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 30 Aralık 2023 #43 İngilizce bilsem yüzüne bile bakmayacağım bir forum. Aktifliği ve diğer forumlara kıyasla daha sıkı kuralları olduğu için seviyorum.
İngilizce bilsem yüzüne bile bakmayacağım bir forum. Aktifliği ve diğer forumlara kıyasla daha sıkı kuralları olduğu için seviyorum.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.227 Makaleler 3 Çözümler 13 30 Aralık 2023 #44 Technopat ve iyi olmak mı? Güldürme beni. Diğer forumları bilmiyorum ama bu foruma alıştığım için burayı kullanıyorum, süper olduğundan değil. Çifte standart uygulayan leş moderatörler varken Technopat'ın iyi konumda olması mümkün değil.
Technopat ve iyi olmak mı? Güldürme beni. Diğer forumları bilmiyorum ama bu foruma alıştığım için burayı kullanıyorum, süper olduğundan değil. Çifte standart uygulayan leş moderatörler varken Technopat'ın iyi konumda olması mümkün değil.