Türkçe kurallarına önem gösteriyorlar sadece olay bu.Saçma işte. Madem Türkçeye bu kadar önem veriyoruz, bir uzun cümle anlamaktan aciz miyiz?
Çoğu ürünün kronik sorunu var evet ama öyle insanlar ne yazık ki mevcut evet. Örneğin iPhone 14, Nintendo Switch, Dualsense gibi ürünlerin çoğu kronik sorunlu.Çoğunlukla bilgisiz insanlardan oluşuyor. Bir ürünü denemeden yok "Kronik sorunu var. Alınmaz!"falan diyen toxic insanlarla dolu.
Türkçe kurallarına önem gösteriyorlar sadece olay bu.
Çoğu ürünün kronik sorunu var evet ama öyle insanlar ne yazık ki mevcut evet. Örneğin iPhone 14, Nintendo Switch, DualSense gibi ürünlerin çoğu kronik sorunlu.
Kurallardan dolayı diyorum. En iyisi demek için diğer forumlarda da birtakım özelliklere bakmak lazım. En iyisi demiyorum ama iyi forumlardan.Neden en iyi forum Technopat?
Sizce neden?
Saçma işte. Madem Türkçeye bu kadar önem veriyoruz, bir uzun cümle anlamaktan aciz miyiz?
Güzel forum ama uyarı sebepleri çok saçma. Yazım kuralını geçtim de uzun cümle kurmaktan ban yemek nedir abi? Beni Türkçe hocam zorlamıyor bu kadar konuşma sınavında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.