Technopat Neden forumdasınız?

• Konuyu başlatan Deonx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 762
Bilgi sahibi olmadığım konularda işin duayenlerinden yardım almak için.

Evet hocam bende bir ara konu açıp şu Intel işlemcilerle ilgili biraz bilgi birikimi oluşturacağım kendim için ama bir gün...
(Böyle böyle insan kendine çok şey katıyor teknolojiden genel kültüre.)

Kısaca sorum başlıktaki gibi. Neden forumdasınız? Şahsen ben biraz tanınmak, sosyalleşmek ve birkaç arkadaş edinmek için forumlarda takılmaya başladım. Daha yeniyim ve başlamak için Technopat'ı seçmemin asıl nedeni ise tanınan ve geniş bir kitleye sahip bir forum olması. Fikirleriniz için teşekkürler.
İnsanlara yardım etmeyi, sohbet etmeyi seviyorum, hem buradan bilgi ediniyorum hemde bilgi paylaşıyorum.

İnsanlara yardım etmeyi, sohbet etmeyi seviyorum, hem buradan bilgi ediniyorum hem de bilgi paylaşıyorum.

Evet hocam siz dahil buradaki neredeyse tüm hocalarım foruma yeni başlamış biri(ben) tarafından bile tanınacak kadar insanlara yardım eden ve bilgiler paylaşan kişiler. Saygılarımı sunmakla birlikte umuyorum ki foruma sizler gibi birçok hocam katılır. Özellikle şu sıralar bilgi konuları vs. çok sakin bu sakinliğin bozulması gerektiğini düşünüyorum.

Gerçek hayatta bir işim, sorumluluğum, başka bir aktivitem olmayan anlarda reels kaydırmaktansa forumda takılıyorum. Bir yandan da ilgimi çeken konuları çözüp insanlara yardımcı olmak, bilmediklerimi araştırıp kendim de öğrenmek hoş oluyor.

@bayram.celik1 buyur? Ha tamam, şimdi anlaşıldı derdin. Yazmaya değmezmiş.

Son düzenleme:
2020 yılından 2022 yılına kadar daha çok keyfi amaçlar ve pandemi sırasında vakit öldürmek için.
2022-23 arasında ise daha çok makale yazmak ve rehber yapmak için
2023-24 arasında bıraktım.
2024-25 arasında bıraktım.
2024 sonu ve 2025 yılbaşı: Geri dönmek ve daha sıradan amaçlarla kullanmak istedim. Şu an kullandığım isim olan "Şükrü Ali Ögel"i aldım.

2024 sonu ve 2025'e yakın bir döneme doğru geri gelme kararı aldım. Eskisi kadar teknoloji içeriklerine yazmıyorum onun yerine daha çok günlük hayat veya ekonomi forumlarına bakıyorum diyebilirim. Artık teknoloji fiyatlarının çok üst noktalara gitmesi ve bir yere kadar sürekli yeni ürün çıkmasından ötürü takip etmekte çok zorluk çektiğim için böylesi kullanmak daha şu an hoşuma gidiyor.

Her ne olursa olsun bu forumu bu kadar çok kullanma ve sevme sebebim sitenin kendi ilginç ortamı. Çok fazla görev değişimi gördüm ve çok fazla ikilem gördüm. Yeri geldi yöneticilerle atıştım yeri geldi onları övdüm. Yeri geldi eski tanıdığım hesapların bırakmasına şahit oldum. Her ne olursa olsun bu siteye yazan ve katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Gerçek hayatta bir işim, sorumluluğum, başka bir aktivitem olmayan anlarda reels kaydırmaktansa forumda takılıyorum.
Katılıyorum hocam. Reels kaydırarak yeni şeyler öğrendiğinizi sanmaktansa gerçekten forum gibi yerlerde bilgi hazinenize yeni şeyler katmanız en doğrusu.

Twitter'da dolaşmaktan daha farklı hissettiriyor en azından.

İlgi alanlarımdaki insan sayısının yüksek olması ve teknolojiye yatkın bir forum olması sebebiyle. Hergün hiç alakam olmayan bir konuda fikir sahibi olabiliyorum, ek olarak teknik açıdan bir çok şeyide buradan öğrendim. Bildiğim konularda da başka insanlara yardımcı olabilmek güzel oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı