Neden GTA serisinde gay bar vb. yerler yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gay tony miydi hocam?

Anlıyorum o yüzden hasta değil yönelim kavramını kullanıyorum. Başıma da geldi. Arkadaşlarım bana aşık oldular. Yapacak bir şey yok. İlacı yok bunun. Bir tane değiller ki. O saçma sapan iktisadi-siyasi kanunlar yüzyıllardır eşcinselleri yok etmeye çalışıyor. Yok olmadı. Demek ki yapacak bir şey yokmuş. Onların hormonları o şekilde. Bak anlıyorum seni. Ama hala rahatsız oluyorum.

Tabii ki farklı görüşleri benimseyebilirsiniz. Benim savunduğum görüş de en farklı görüşlerden bir tanesi. Fakat görüşlerden rahatsız olabilirsiniz, görüşlerin sahiplerinden değil. Bu konuda kesinlikle eşcinsel nefreti var ve ben tepkimi buna koyuyorum. Kimin hangi görüşe sahip olduğu umurumda bile değil. Eğer burada bir eşcinsel de heteroseksüel bir insana karşı rahatsız olduğunu dile getirseydi bu sefer o heteroseksüel kişiyi de savunurdum. Beni anlamakta güçlük çektiğinizi düşünüyorum. Sadece sen değil, bir iki tane neyi savunduğunu bile bilmeyen çocuk var sadece o an ne düşünüyorlarsa o düşüncenin arkasında duruyorlar. O kadar komiksiniz ki; aşık olduğunuz kadın eşcinselleri savunacak olsa, sonuna kadar onun arkasında duracak kadar ikiyüzlüsünüz. GTA oyunlarında da eşcinsel barların olması, sizin o açık dünyadaki özgürlüğünüz dahilinde oraya gitmek zorunda olduğunuz anlamına da gelmiyor. Yani oyunda eşcinsel karakterlerin, eşcinsel barların ya da eşcinsel herhangi bir içeriğin bulunması, sizi o ürünü veya şeyi almak veya yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Gayet açık bir şekilde doğru olanı anlatmaya çalıştım. Umarım anlarsınız çünkü sizin ne düşündüğünüze karşı bir şey söylemiyorum, tamamen farklı bir şey söylüyorum. Her şeye de alınmayıverin.

Üstde farklı görüşleri aşağılıyordunuz şimdi de "tabii ki farklı görüşleri benimseyebilirsiniz" diyorsunuz.

Bakın sizde daha yumuşak üslup kullandım nasıl konuşmanız da yumuşadınız. Nazi askerlerini öldürmekten zevk almak gibi buldum sizi. Death Note Kira karakteri.
Bana-bize bu denli kinle konuşmanız...

Üstde farklı görüşleri aşağılıyordunuz şimdi de "tabii ki farklı görüşleri benimseyebilirsiniz" diyorsunuz.
Bir şeyden rahatsızlık duymak bir görüş değildir. Bu da hiç bir görüşü aşağılamadığım anlamına gelir. Derdin nedir? İnsanlardan nefret eden insanları savunmak hoşuna mı gidiyor?
Bakın sizde daha yumuşak üslup kullandım nasıl konuşmanız da yumuşadınız. Nazi askerlerini öldürmekten zevk almak gibi buldum sizi. Death Note Kira karakteri.
Bana-bize bu denli kinle konuşmanız...
Sen galiba şizofrensin. Yoruldum cidden, moderatörlere beni yasaklamaları için meydan okuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…