Neden Hep En İyi Oyunlar Optimizasyon Sorunlu?

Watch Dogs'u bilmiyorum fakat Crysis 3'te kesinlikle hiçbir sorun yok. Güncellemeleri yaptığınızdan emin olun. Crysis 3'ün son güncellemesi v1.03'tü sanırsam.

Watch Dogs'ta da son güncelleme ile birlikte sorunun kısmen düzeldiği söyleniyor. Zaten Watch Dogs bana göre aceleye gelmiş bir oyun.

Watch_Dogs kullanıyorum aşırı kasma var en düşükte bile en son güncelleme patch'i yüklü fakat sorun aynı ya optimizasyon sorunlu yada benim sistemim en düşüğü bile kaldıracak nitelikte değil

Watch_Dogs kullanıyorum aşırı kasma var en düşükte bile en son güncelleme patch'i yüklü fakat sorun aynı ya optimizasyon sorunlu yada benim sistemim en düşüğü bile kaldıracak nitelikte değil
Full hd çözünürlükte, high'da kasmadan gtx 770 ile sabit 30 ile oynuyorum. :)

@ForMyMaster zevkler görecelidir, bana göre şuan en iyi oyun serisi, Battlefield serisi gerisi fasa fiso. Bu yüzden "En iyi oyunlar" demen yanlış olmuş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı