Neden herkes açık öğretime geçmek istiyor?

@strigoi, hemen algı yapmaya niye çalışıyorsun? Kütüphane gibi yerlerden kendine dost edinebilir, sosyal aktivitelere gönüllü olarak katılabilir.
Algı yapmıyorum ki. Sosyal aktivite okulda da var, kütüphane de var. Yüzlerce kişinin bulunduğu bir mekanda sosyalleşmek diğer sosyalleşme türlerine göre daha kolay doğal olarak. 500 kişinin olduğu bir yerden hiç kafa dengi bulamam ama epi topu 20-30 kişinin bulunduğu bir kütüphanede kafa dengi adam bulurum diyorsan saygı duyarım yani. Kütüphanede hep elit insanlar var o yüzden galiba.

@strigoi, sosyal aktivite okulda sözde var. Uygulandığını ben görmedim, uygulanıyorsa eyvallah ancak görmedim dediğim gibi.

@TheLastTereyagi, okulda sırf arkadaşsız kalmamak için seviyesiz kişilerle arkadaşlık edileceğine hiç edilmesin daha iyi.

@333365
@TheLastTereyagi

Benlik de bir şey yok yani biz de anadolu 4 yıl okuduk. Okul bitince karneyi taşımak istemeyip gülerek yırtıp çöpe atan mı dersin, tüm sınavlardan 15-20 alıp sözlülerle geçen mi dersin, 80 yaşında ölmeyi unutmuş hocaların ders anlatmaya çalışması mı dersin... Koca bir çöplük. Ben Lise1'de çok çalışırdım arkadaş ortamım iyiydi dersler iyiydi Lise2 itibari ile okul değil zaman geçirmek içinkapalı bir mekan olarak gördüm çünkü biliyordum ileride o okul hiçbir işe yaramayacak. Aaah ah 3 yılım gitti o 3 yılda ne para kaldırırdım.

Neden herkes burada yalnızlık edebiyatı yapıyor ki? Azıcık sosyal aktivite yapsan kafa dengi birini bulursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…