Neden herkes açık öğretime geçmek istiyor?

Şu an yüksek ortalamayla girilen Fen liseleri hariç diğer tüm liseler boş. Eğitim anlamında oldukça yetersiz ve bittikten sonra tek işe yarar şey liseyi bitirdin belgesi oluyor işe girebilmek için. Açık Öğretim'e giden haricen bir işte çalışıp para kazanabiliyor. Liseler okul olmaktan çıktı bence.
Aynen öyle. Özellikle Mesleki Teknik, Anadolu Meslek liseleri ülkenin utanç kaynağı.
(Çoğunluk olarak. Başarılı Meslek liseleri de var.)

mesela sayısal bölüm seçtiysen sayısal derslerin üstüne birde müzik beden gibi dersler ekleniyor ve zaman kaybı olarak görülüyor.açık öğretimde böyle bir dert yok

Tuvaletdeki bütün musluklar kırık 3 haftadır böyle tamirde etmiyorlar.
Tamir edince yine kırılacağını bildikleri için tamir etmiyorlar. Sorunun çözümünü bir şeyleri düzeltmeyerek bulmaya çalışıyorlar ama bu şekilde ne kadar gidecek belli değil. Herkesin özel okula verecek parası olsa emin ol senin benim gibiler normal lisede okumaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık öğretime geçmek isteyenlere tavsiyem dersleri ve sınavları önemesemeniz gerekiyor. İş dışında ders günde en azından 1-2 saat ders çalışmaya ayırırsanız rahatlıkla biter lise.

@262364, son 5 senenin çıkmış sorularını çözmek bile yeter. Sorular birbirine çok benziyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı