Maddi durumu olmayan kesimden sözlerim muaftır. Onun haricinde herkes ülkenin durumu yüzünden mutsuz olduğunu iddia ediyor. Kimse bir çaba içerisinde değil kaderini kabullenmiş durumda. Şu şöyle bu böyle e çabalıyor musun bunlar için? Tek yaptığın boş boş şikayet etmek.
Maddi durumu olmayan kesimden sözlerim muaftır. Onun haricinde herkes ülkenin durumu yüzünden mutsuz olduğunu iddia ediyor. Kimse bir çaba içerisinde değil kaderini kabullenmiş durumda. Şu şöyle bu böyle e çabalıyor musun bunlar için ? Tek yaptığın boş boş şikayet etmek.
Neden? Ben burada 15 yaşımda sürünürken neden Avrupa'da 15 yaşında ki çocuk hiçbir şey çabalamıyor ve krallar gibi yaşıyor? Üstelik annesi,babası asgari ücretle çalışıyor iken.
Şikayet etmeyelim oh ne güzel susalım ve köle gibi yaşamımıza son verelim.
İroni olduğunu biliyorum fakat hiçbirşeye yetmez bu dönemde eğer eski yıllarda olsaydık yeterdi fakat artık yetmez bu zihniyette olan herkesi Allah ıslah etsin.
Neden? Ben burada 15 yaşımda sürünürken neden Avrupa'da 15 yaşında ki çocuk krallar gibi yaşıyor? Üstelik annesi ve babası asgari ücretle çalışıyorken.
Şikayet etmeyelim oh ne güzel susalım ve köle gibi yaşamımıza son verelim.