Neden herkes mutsuz?

Hayatta sizin için her şey para mıdır sizi para dışında mutlu edecek bir şey yok mudur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parası olupta ne derdi olan insanlar var para her şeyin çözümü değil ki şu anki sağlığımıza aldığımız her nefese şükür etmeliyiz parası olmayanlarinda tabii ki vardır ama bir şekilde geçinip gidiliyor ailenle mutluysan arkadaşlarinla keyif aliyorsan tek sebebi para mi olacak üzülüyorum bu kafaya.

Hayatta sizin için her şey para mıdır? Sizi para dışında mutlu edecek bir şey yok mudur?
Boş boş felsefe yapma; tok, açın halinden anlamaz. Esnaf adamın, çiftçinin çektiği sıkıntıları bilmeden her şey para değil demek kolay. Evde yemek isteyen 8 yaşındaki kızı para olmadan besleyemezsin.

Parası olupta ne derdi olan insanlar var para her şeyin çözümü değil ki şu anki sağlığımıza aldığımız her nefese şükür etmeliyiz parası olmayanlarinda tabii ki vardır ama bir şekilde geçinip gidiliyor ailenle mutluysan arkadaşlarinla keyif aliyorsan tek sebebi para mi olacak üzülüyorum bu kafaya.
Anladım ben sizi, siz şükredenlerdensiniz.

hayatta sizin için her şey para mıdır sizi para dışında mutlu edecek bir şey yok mudur

Her şey paradır hocam bu devirde sağlık, eğlence, mutluluk insanlar böyle yaptı biz istemedik. Sağlığının iyi olması için paranın bol olması lazım mutlu olmak istiyorsan paran olması lazım. Kimse parayla mutluluk istemez ama maalesef böyle.

Maddi durumu olmayan kesimden sözlerim muaftır. Onun haricinde herkes ülkenin durumu yüzünden mutsuz olduğunu iddia ediyor. Kimse bir çaba içerisinde değil kaderini kabullenmiş durumda. Şu şöyle bu böyle e çabalıyor musun bunlar için ? Tek yaptığın boş boş şikayet etmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı