KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 4 Şubat 2021 #231 403329 dedi: Örnek vermiş ama cidden fiyatlar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Monitörden çok daha önce gıda ve temel ihtiyaçlar var. Monitörün 80 liralığını kullanırsın ama gıda da böyle bir imkanın yok.
403329 dedi: Örnek vermiş ama cidden fiyatlar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Monitörden çok daha önce gıda ve temel ihtiyaçlar var. Monitörün 80 liralığını kullanırsın ama gıda da böyle bir imkanın yok.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Şubat 2021 #232 KojiroHyuga04 dedi: Herkesin derdi var kendince aslında. Bir yandan dedemi anıyorum bir yandan da babamın iyileşmesini düşünüyorum, bir yandan da dersleri. Şu bel fıtığı berbat bir şey ya. Kendinizi ağırlık anlamında zorlamayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirler. KırAtlıLiberal dedi: Monitörden çok daha önce gıda ve temel ihtiyaçlar var. Monitörün 80 liralığını kullanırsın ama gıda da böyle bir imkanın yok. Genişletmek için tıkla... Gıdada pahalı oda ucuz değil ki.
KojiroHyuga04 dedi: Herkesin derdi var kendince aslında. Bir yandan dedemi anıyorum bir yandan da babamın iyileşmesini düşünüyorum, bir yandan da dersleri. Şu bel fıtığı berbat bir şey ya. Kendinizi ağırlık anlamında zorlamayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirler. KırAtlıLiberal dedi: Monitörden çok daha önce gıda ve temel ihtiyaçlar var. Monitörün 80 liralığını kullanırsın ama gıda da böyle bir imkanın yok. Genişletmek için tıkla... Gıdada pahalı oda ucuz değil ki.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.028 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 4 Şubat 2021 #233 403329 dedi: Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, allah razı olsun.
403329 dedi: Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, allah razı olsun.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Şubat 2021 #234 KojiroHyuga04 dedi: Teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağlık en önemlisi hocam sağlıklarına bir şey olmasında.
KojiroHyuga04 dedi: Teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağlık en önemlisi hocam sağlıklarına bir şey olmasında.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 4 Şubat 2021 #235 Herkes teknoloji ürünlerinin pahalılığıdan şikayet ediyor şimdi anladım gıda fiyatlarının neden uçtuğunu.
Herkes teknoloji ürünlerinin pahalılığıdan şikayet ediyor şimdi anladım gıda fiyatlarının neden uçtuğunu.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #236 Hayat kalitemiz yerlerde. Adam çıkmış "Herkes tatile gidiyor" deyip tatile gitmeyi lüks sayıyor.
definitely_not_goat Picopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 68 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #237 Az önce yeni klavyem geldiği için mutluydum ama şimdi sinirli ve mutsuzum çünkü kulaklık çalışmıyor.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 4 Şubat 2021 #238 talhamucurlu dedi: Hayat kalitemiz yerlerde. Adam çıkmış "Herkes tatile gidiyor" diyip tatile gitmeyi lüks sayıyor. Genişletmek için tıkla... Lüks değil mi? Hayat kalitesi yerlerdeymiş sanırsın 18 saat kazma kürek madende çalışıyor.
talhamucurlu dedi: Hayat kalitemiz yerlerde. Adam çıkmış "Herkes tatile gidiyor" diyip tatile gitmeyi lüks sayıyor. Genişletmek için tıkla... Lüks değil mi? Hayat kalitesi yerlerdeymiş sanırsın 18 saat kazma kürek madende çalışıyor.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Şubat 2021 #239 DarkWarrior dedi: Herkes teknoloji ürünlerinin pahalılığıdan şikayet ediyor şimdi anladım gıda fiyatlarının neden uçtuğunu. Genişletmek için tıkla... Hocam yakında yemekte yiyemeyiz gıda fiyatları aldı başını gidiyor. talhamucurlu dedi: Hayat kalitemiz yerlerde. Adam çıkmış "herkes tatile gidiyor" deyip tatile gitmeyi lüks sayıyor. Genişletmek için tıkla... Ülkenin durumu hocam...
DarkWarrior dedi: Herkes teknoloji ürünlerinin pahalılığıdan şikayet ediyor şimdi anladım gıda fiyatlarının neden uçtuğunu. Genişletmek için tıkla... Hocam yakında yemekte yiyemeyiz gıda fiyatları aldı başını gidiyor. talhamucurlu dedi: Hayat kalitemiz yerlerde. Adam çıkmış "herkes tatile gidiyor" deyip tatile gitmeyi lüks sayıyor. Genişletmek için tıkla... Ülkenin durumu hocam...
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #240 Şu mülteciler gitsin gerisine bakarız.