Neden herkes mutsuz?

Halimiz o kadar kötü ki, ben çabalasam ne değişir deyip salmaya başladım ben de. Yanlış bir şey mi, kesinlikle yanlış. Ben kendi ekmeğime bakarım şu saatten sonra, başka insanlar beni düşünmüyor çünkü.

Mutsuz olmamızın sebebinin ülkedeki genel problemler olduğunu düşünüyorum.

Hocam ekonomi düzelirse suç oranlarının düşeceği ülkenin iyi bir yer olacağı çok belli çünkü adam sinirleniyor para yok bir şey yok dışarı çıkıyor adam ona bakıyor ne bakıyorsun LAN deyip kavga çıkarıyor. Ekonomi iyi olursa bu adam sinirini atmak için oyun oynar siniri gider.

Baba her şey pahalandı kurul notu 120 TL olmuş bir İngilizce kelime kartlarına 100TL bayıldım. İki tane tus kitabı 250 TL yani her şey pahalandı kitap alırken bile 2 kere düşünüyorum. Adalet sadece kağıt üstünde, ekonomi diye bir şey kalmadı. Herkes diken üstünde Allah'tan kimseye borcum yok.

Çevrenizdeki insanlara hoşgörüyle davranırsanız insanlar da size güzel davranır. Böylece az da olsa mutlu olursunuz. Sebepleri ekonomiye ve virüse bağlamak en kolay çıkar yoludur. Fakat kolay yolu tercih edenler tecrübe kazanamazlar. O yüzden forumda genel olarak ekonomi, virüs diye ağlayanlara bakın(sıkıntı çekip anlatanı başımın üstünde taşırım) hayatın içine atılmamış, çalışmayan babasının parasıyla bilgisayar almak isteyip de alamayan ergen tayfasıdır. Ondan dolayı ekonomi diye ağlamak yersiz. Biz çalışacağız. Yarınki gençlere mutlu ve ekonomik olarak daha sağlam bir gelecek bırakacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı