Neden hiç arkadaşım yok?

safrapgangsman

Picopat
Daha fazla  
Soru başlıkta. Bilgisayar topla kanka kanka birlikte oynarız dediğim arkadaşım sanal arkadaşlarına sattı diyebilirim. Hiç arkadaşım kalmadı bilgisayarı boşuna toplamış gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru başlıkta. Bilgisayar topla kanka kanka birlikte oynarız dediğim arkadaşım sanal arkadaşlarına sattı diyebilirim. Hiç arkadaşım kalmadı bilgisayarı boşuna toplamış gibi hissediyorum.
Olmasın daha iyi hocam bazılarının yarardan çok zararı var.

Mantıken sizden kaynaklı inanılmaz çekingen ve asosyal olursanız arkadaş edinemezsiniz.
Üstüne doğru kişi bulabilmek içinde, kendiniz birçok insan görüp yaşamanız lazım.
(Eğer dediğim tarzda biri değilseniz bir şey bilmiyorum)

Güzel PC topladıysan güzel online oyunlara gir, Oralarda çook arkadaşın olur hemde istemeyeceğin kadar.
Valorant oynuyorum çoğunlukla ama hepsi troll geldiği için küfür edip trollüyorlar.
Hocam inanın, sanal arkadaş gerçek hayattakinden daha dürüst ve sadıktır. Online'dan devam.
Bunu bir kere daha yaşamış gözlemlemiş oldum sağol'un hocam
Biz varız ya yaz iletişim adresini ver dolusuyla arkadaşın olsun boşuna toplama konusuna gelirsek sen kasa yı onlar için mi topladın kendin için mi?😃😃

Kasayı aslında arkadaşlarımla eğlenirim diye toplamıştım ne eğlence var ne de arkadaş.
Mantıken sizden kaynaklı inanılmaz çekingen ve asosyal olursanız arkadaş edinemezsiniz.
Üstüne doğru kişi bulabilmek içinde, kendiniz birçok insan görüp yaşamanız lazım.
(Eğer dediğim tarzda biri değilseniz bir şey bilmiyorum)
Hocam dedikleriniz doğru.

Dwayne abim ne güzel söylemiş.

a2b753349c6b08a7ba10517fc903d77e.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı