Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 28 Eylül 2022 #121 Wilson Fisk dedi: Bu konu da seni tebrik ediyorum. Daha önce içmezken sonradan başlayan liseden arkadaşların oldu mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de çevremde gram içmeyen bir kişi bile yok neredeyse.
Wilson Fisk dedi: Bu konu da seni tebrik ediyorum. Daha önce içmezken sonradan başlayan liseden arkadaşların oldu mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de çevremde gram içmeyen bir kişi bile yok neredeyse.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.307 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #122 Merthella dedi: Tabii ki de çevremde gram içmeyen bir kişi bile yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim dikkat et. Bir anlık gaflete düşer denersin hiç bulaşma. Peki çevre yönünden gelişmeler var mı konuyu durumlar konuyu açtığın zaman ki gibi mi? Biraz açılmışsındır diye umut ediyorum.
Merthella dedi: Tabii ki de çevremde gram içmeyen bir kişi bile yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim dikkat et. Bir anlık gaflete düşer denersin hiç bulaşma. Peki çevre yönünden gelişmeler var mı konuyu durumlar konuyu açtığın zaman ki gibi mi? Biraz açılmışsındır diye umut ediyorum.