Neden hiç arkadaşım yok?

"Şalter attı" derken? Aklıma başka şeyler geliyor hocam.

Direk kırmızı olmuştum kekelemeye başlayarak kaçtım oradan sınıfa gelince güldü.

Hocam ben su gibiyim kabın şeklini alırım ve beni içerler.

Kendine sor bakalım neden yalnızsın kendi hatandan dolayı mı yoksa başkalarının faşist düşüncelerinden dolayı mı? İlk önce bunu bir düşün derim, bunun cevabını bulduktan sonra o cevap faşist insanların düşünceleriyse onları düşünme onlar bu dünyanın tuzu biberidir onlar olmadan olmaz.
Ayrıca sen başarılı olursan arkadaş çevrende genişler, Bir Spor dalıyla ilgilenmeni tavsiye ederim başarı olmadan anca faşist insanlar bulursun etrafında.

Eskiden futbol oynardım defansta aşırı iyiydim, hiç gol yedirmezdim. Şu an sadece asosyalim, okulda otururum yürürüm bu kadar. Bir de akşama kadar konuştuğum bir arkadaş var, eve geldimi komik GIF vb tarzı şeyler atarım. O da hep bakar ama açılamam, çok kötü olurum hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde okul hayatım öyle fakat ben bunları dert etmiyorum, eğer sürekli yanında birilerine bağımlı kalırsan onları hayatından çıkarmak zorunda kaldığında(vakti geldiği zaman) çok acı çekersin, yalnız yapılabilecek güzel aktivitelerde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odama gidip ağlamaya başlıyım bari.

Şu masumluğu bir bırakın, bu devirde sizin gibilere alinmayın ama pısırık, saf vb. deniliyor. Maalesef böyle bir zamandayız. Kendinize uygun arkadaşı da zor bulursunuz. Birisi sizi asla kullanamaz, siz kendiniz o kişinin sizi kullanmasını sağlarsınız. Biraz dik durun kendinize güvenin, özgüvensizliğe kapılmayın. İnsanların çoğunun sanal dünyada takılmasının nedeni, sanal dünyada kendilerine uygun arkadaşı kolayca bulabilmesi yüzündendir. Ben de sizin gibiydim, kendime arkadaş bulamıyordum ve özgüvenim yerlerdeydi. Fakat hayatta sürekli dimdik durunca bunlar eski saçma anilar oldu. Her şeyden önce özgüven... İyi günler.

Arkadaş çok güzel yazmış ama boşuna yazmış.. eline sağlık.

Kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…