Neden hiç arkadaşım yok?

Onlar anasının karnından faker doğan insanlar plat hard stuck ve hayatlarındaki tek başarıları Lol olduğundan yaparlar öyle şeyler. Aşırı gereksiz insanlar oluyor. Geçen bir tanesi discorda geldi. Benim kuzen keko sesi yaptı abi siz büyükmüşsünüz diyip kaçtı. Klavye başında adam sandığın böyle kişiler çıkabiliyor. Sıkıntılı bir kitlesi var ama arkadaşlarla çok eğlenirsin.

Şimdi konu şöyle anlatayım. Moruq benim arkadaşım yok deyip herkesle kanka olanda var. Gerçekten arkadaşı olmayıp solo atan böyle ara sıra yazan kişiler var o da kısmetse bulunuyor
liseye geçtiğimden beri bahsettiğiniz olay cidden canımı sıkıyor.önceden bu kadar asosyal biri değildim.yeni okul yeni insanlar demekmiş sanırım.alışamadım henüz ama alışacakmışım gibi de gelmiyor.kendimi yalnız daha rahat hissediyorum çünkü insanların eleştirmeleri çok can sıkıyor ve onlardan kaçmanın da başka çaresi yok.

Ben nakil aldım bir kere sonuç gene değişmedi. Kısacası kendinizi geliştirmeye bakın ne kadar gelişirseniz orada sizin gibi insanlar çok vardır

zaten arkadaşlarımla eğlenmek için öğrenmeye çalışıyorum çünkü başka türlü bakmıyorlar yüzüme.en azından ortak bir noktamız olursa belki ben de dahil olurum diye konuşmaya çalıştıkça dışlanıyorum o yüzden canım sıkılıyor.

Discord kullanıyorsan sunucunu ya da adını falan at bro konuşalım.

Hocam pazar günü oynamaya devam ederim size özelden yazarım. Beraber sohbet ederek oynarız hayırlı geceler yormayın kendinizi böyle saçma konulara hem.

Kendiniz olmaktan vazgeçmeyin. Mesela herkes CoD oynamışken ben oynamadım Ghost'u bilirim ancak oynamadım. O dayatılan sisteme boyun eğerseniz kullanılırsınız

ben de böyle düşünüyorum ama maalesef elimden bir şey gelmiyor.
önceden bilgisayarım kötü diye dışlıyorlardı şimdi oyunculuğum kötü diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…