Norcw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Anlamıyorum dürüst beyefendi bir insanım dışarıda görüyorum bad boylar seviliyor. Komiğim tipsiz miyim bilmiyorum bir bakıyorum iyiyim ya diyorum bir bakıyorum iyi değilim.
Anlamıyorum dürüst beyefendi bir insanım dışarıda görüyorum bad boylar seviliyor. Komiğim tipsiz miyim bilmiyorum bir bakıyorum iyiyim ya diyorum bir bakıyorum iyi değilim.
AlittleGPT Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 113 27 Ağustos 2023 #2 Uzi tıraşı, siyah gömlek bir de böyle ağzını geve geve konuşursan olur ama bana göre kişiliğinden olmaya değmez.
Uzi tıraşı, siyah gömlek bir de böyle ağzını geve geve konuşursan olur ama bana göre kişiliğinden olmaya değmez.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 27 Ağustos 2023 #3 Yaşınız kaç? Neler yapıyorsunuz, okuyor musunuz? Neden dert ediniyorsunuz böyle şeyleri?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #4 Akışına bırakın
Norcw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 Yiğitt35 dedi: Yaşınız kaç? Neler yapıyorsunuz, okuyor musunuz? Neden dert ediniyorsunuz böyle şeyleri? Genişletmek için tıkla... 14 liseye gectim okuyorum.
Yiğitt35 dedi: Yaşınız kaç? Neler yapıyorsunuz, okuyor musunuz? Neden dert ediniyorsunuz böyle şeyleri? Genişletmek için tıkla... 14 liseye gectim okuyorum.
AlittleGPT Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 113 27 Ağustos 2023 #6 Yiğitt35 dedi: Yaşınız kaç? Neler yapıyorsunuz, okuyor musunuz? Neden dert ediniyorsunuz böyle şeyleri? Genişletmek için tıkla... Sen hiç dert etmiyor musun? Ya da ergenliğe girmedin mi?
Yiğitt35 dedi: Yaşınız kaç? Neler yapıyorsunuz, okuyor musunuz? Neden dert ediniyorsunuz böyle şeyleri? Genişletmek için tıkla... Sen hiç dert etmiyor musun? Ya da ergenliğe girmedin mi?
bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 27 Ağustos 2023 #7 Norcw dedi: 14 liseye gectim okuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende lisedeyim bu yaşta böyle şeyler normal takma kafaya.
Norcw dedi: 14 liseye gectim okuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende lisedeyim bu yaşta böyle şeyler normal takma kafaya.
Norcw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #8 AlittleGPT dedi: Sen hiç dert etmiyor musun? Ya da ergenliğe girmedin mi? Genişletmek için tıkla... Herkesin yanında kız olunca cidden hayatı yaşamıyormuşum gibi geliyor.
AlittleGPT dedi: Sen hiç dert etmiyor musun? Ya da ergenliğe girmedin mi? Genişletmek için tıkla... Herkesin yanında kız olunca cidden hayatı yaşamıyormuşum gibi geliyor.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 27 Ağustos 2023 #9 Hocam sevgilim olmadı ancak olan arkadaşlarından izlenimim hiçbir zaman böyle bir şeye bulaşmamanız resmen para tuzağı yapmacık şeyler.
Hocam sevgilim olmadı ancak olan arkadaşlarından izlenimim hiçbir zaman böyle bir şeye bulaşmamanız resmen para tuzağı yapmacık şeyler.
Norcw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #10 CypIosh dedi: Hocam sevgilim olmadı ancak olan arkadaşlarından izlenimim hiçbir zaman böyle bir şeye bulaşmamanız resmen para tuzağı yapmacık şeyler. Genişletmek için tıkla... Olay sevgili değil arkadaş dost.
CypIosh dedi: Hocam sevgilim olmadı ancak olan arkadaşlarından izlenimim hiçbir zaman böyle bir şeye bulaşmamanız resmen para tuzağı yapmacık şeyler. Genişletmek için tıkla... Olay sevgili değil arkadaş dost.