SpaceXTesla
Picopat
Ah hocam o oyunu oynamadım ama o sahneyi görünce ağlamıştım hem çocuğun Spider-Man balonunun öldükten sonra öyle uçmasıUltimate Spider-Man oyununda Venom ile oynarken elinde balon olan bir çocuğu öldürebiliyorduk. O bile beni kötü hissettirmişti, olmaması daha iyi. Kan ve vahşet içeren bir oyunda çocuk öldürmek hoş değil.
Öyle olmasa bile bence katliam yaptığın bir oyunda çocukların olması hoş değil.Onu koyarlarsa medya bu seferde ''Bu oyunda çocuklara şiddet var!'' gibi şeyler uydurur, büyük ihtimal bu yüzden gibi geliyor.
Çocuk cinayeti kadın cinayeti diye ayırmak saçma cinayet cinayettirHatırladığım kadarıyla çocuk cinayetlerinin önüne geçmekti ama kadınları arabayla ezebiliyorsun orası garip.
Ayırmadım ki? Bir nevi olmasına getirdim ama duyarcı arkadaşlar hemen koşuyor.Çocuk cinayeti kadın cinayeti diye ayırmak saçma cinayet cinayettir
Olsa bile oyun hiç sana gereksiz yere ''Git kadınları araba ile ez.'' demiyor. Ayrıca bu bir oyun oyunlarda ki şeyleri bu kadar ciddiye almayalım.Hatırladığım kadarıyla çocuk cinayetlerinin önüne geçmekti ama kadınları arabayla ezebiliyorsun orası garip.
Duyar kasan sizsiniz ancak duyar başarısız olunca hemen kıvırmayı denediniz gibi geldi.Ayırmadım ki? Bir nevi olmasına getirdim ama duyarcı arkadaşlar hemen koşuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.