Neden HyperX Cloud II önerilmiyor?

Daha fazla  
Arkadaşlar benim kafam karıştı. Forum çoğu insan bu kulaklığın eskidiğini ve artık para etmediğini söylüyor ama bazıları da Cloud 2 al geç diyor sorum şu.

Neden herkes HyperX Cloud 2 eskidiğini ve şu an alınmaması gerektiğini söylüyor?

Arkadaşlar benim kafam karıştı. Forum çoğu insan bu kulaklığın eskidiğini ve artık para etmediğini söylüyor ama bazıları da Cloud 2 al geç diyor sorum şu.

neden herkes HyperX Cloud 2 eskidiğini ve şu an alınmaması gerektiğini söylüyor?

Aynı soru bende de var kulaklık alacağım için Alpha Cloud daha iyi diyorlar.

Neden herkes HyperX Cloud 2 eskidiğini ve şu an alınmaması gerektiğini söylüyor?
Cloud 2 biraz eskidi artık. Piyasada Cloud II'den çok daha kaliteli oyuncu kulaklıkları da bulunuyor. Ve birkaç yerde duyduğuma göre Cloud II 3 ila 3.5 sene sonra bozuluyormuş.

Ben almadan önce de olumsuz yorum yapan çoktu eskidi artık vs gibi ama takip ettiğim bir yayıncı vardı g pro x kullanıyor sponsordan gelmiş. Ses kasmak için hangisi daha iyi dedim fazla para verme direk cloud 2 al hiç düşünme dedi, aldım ve gayet memnunum.

mic kalitesi berbat bir kulaklık, arkadaşlarımın sesini burnu tıkalıymış gibi duyuyorum. bir de habire pat pat patlıyor

Eski olması performansının olmadığı anlamına gelmiyor. Hala kendi fiyatında en iyisi övülmemesi sanırım "eskimiş" görüntüsü, ancak CS:GO, Valorant gibi fazla derinliği olmayan haritalara sahip oyunlarda hala alınabilecek en iyi kulaklık. Test etme imkanın varsa en iyi o şekilde anlarsın.

Eski olması performansının olmadığı anlamına gelmiyor. Hala kendi fiyatında en iyisi övülmemesi sanırım "eskimiş" görüntüsü, ancak CS:GO, Valorant gibi fazla derinliği olmayan haritalara sahip oyunlarda hala alınabilecek en iyi kulaklık. Test etme imkanın varsa en iyi o şekilde anlarsın.

Hocam zaten internet kafeye gittim testettim ama gene de sormak istedim çünkü 20 TL'lik kulak içi kulaklık kullanıyordum o zamana kadar ben ne taksam bana çok iyi gelecek. Kazık yememeyeyim diye dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı