Bu arkadaşı yakmalıyız belli ki kendisi voodoo büyücüsü.Ne gibi mesela Sönmez Reyiz sesleri falan mı? Gerekli olabilecek tüm uygulamalar zaten mevcut. Eğer dediğin gibi bir ihtimal bile olsa bunu bilir zaten ve alma hevesi duymaz.
App Store Avrupa, Play Store Türkiye. Nasıl Avrupa hop diye mülteci almıyor aynı şey. App Store için uygulama geliştirmek çok zordur. Çok fazla düzenlemeden geçer. Çok seçicidir. Play Store ise buyur geç usulü.Bu arkadaşı yakmalıyız belli ki kendisi voodoo büyücüsü.
Telefonumdaki uygulamayı nasıl tahmin ettin seni gidi büyücü ? Seni Kral Arthur'a şikayet edeceğim, ateşlerde yanacaksın.
Şaka bir yana, gerekli olabilecek bazı uygulamalar, Play Store'de bedava iken IOS'ta paralı, ayrıca şarkı falan atamıyorsun, istediğim zil sesi için neden para ödeyeyim ?
Onu da geçtik kaldı ki uygulamalar yeterli falan değil, belli başlı sadece bir ün kazanmış uygulamalar var, peki onlardan sonra ? Hiçbir şey yok. App Store'nin, Play Store karşısında pek şansı yok, daha önce IOS'ta kullandım, kişiselleştirme desen 0, görünüm bile yükleyemezsin maalesef, App Store'de oyun desen yok, dediğim gibi sadece ün yapmış uygulamalar var.
Fark orada zaten, Android'de istersen renkli istersen sade. Ama IOS'ta sadece sade.App Store Avrupa, Play Store Türkiye. Nasıl Avrupa hop diye mülteci almıyor aynı şey. App Store için uygulama geliştirmek çok zordur. Çok fazla düzenlemeden geçer. Çok seçicidir. Play Store ise buyur geç usulü.
Kişileştirme olayı zaten ayrı unsur. iPhone'un özelliği sadeliği. Burası tercih meselesi. Ben sadeliği daha şık bulurum sen değil.
Bu maddelerle iOS'un bağlantısı eğer başta boşa hava atan, bir şey bilmeden iş yaptığını sanan, "çocuk" kadar deneyimsiz, keyfinden ödün vermeyen bir insan ancak iOS kullanır gibi bir düşüncen varsa bu kadar tepki gösterdiğiniz Apple fanlığına ben de sana Android fanlığı derim. Şahsen hayatım bilgisayar içinde geçti hala da geçiyor. Ayrıca çoğu şeyi yapabiliyorum program yazabiliyorum, çizim, katı modelleme, devre tasarımı yapabiliyorum veya hiç bilgisayar kullanmamış bir insana neden bir bilgisayar alırken şu şu donanımı kullanması gerektiğini, işletim sisteminin nasıl çalıştığını ve nasıl kullanması gerektiğini anlatabiliyorum. Ben bunlara rağmen iOS deneyimlemek istediğimi belirtiyorum. Senin söylediğin burada çoğu iOS kullanıcısını sırf iOS kullandığı için küçümsemektir. Öyle insanlar da Android kullanıyor hatta 80 yaşındaki amcaya zorla Android cihaz satıldığına bile şahit oldum. Lütfen biraz daha düzgün bir üslupla konuşmalarına devam et.1.Bilgisayari cop gibi kullananlardan degilsen
2.programi denetim masasindan degilde simgesinden silerden isen
3.telefondaki uygulama nasil soranlar dansan
4.bilgisayarin b sinden anlamiyardansan
Sana onerim kardesim ios apple al
Alırsam artık orasına bakarız durumun9 yılda android sıkıldın. Bana güven iosdan bir yılda sıkılıcaksın. Belki daha da kısa...
Anlaman için basitçe anlatayım. İki tişört var önünde. Birisi tek renk diğeri ise her renge dönüşebilen tişört. Fakat birbirlerinin kumaşı farklı.Fark orada zaten, Android'de istersen renkli istersen sade. Ama IOS'ta sadece sade.
1'e 2, ya sen ?