Neden iPhone 5C?

5S iOS 9 berbat halde. 5 veya 5C de artık alınabilir telefonlar değil. Ama kullanılır tabiki. Bence 5S almanız en mantıklısı olacaktır. Berbat halde dediysem 9.1 ile çözüleceğini umut ediyorum.

5 var arkadaşta 9.0.1 çokta yavaş değil ,7.0.4 ilk çıktıgında aptallık yapıp güncellemiştim iPhone 4'ü aman ne kasıyordu be yani 9.0.1 okadar yavaş değil ama güncellemeseniz daha iyi stabil kalsın. Çok şükür 6.1.3 shss kaydı almıştım

O kasmaları ben yaşamadım ozaman diyeyim. İOS 9.0.2 yüklü şuan sadece whatsapp açmaya çalıştığımda 1 saniyelik siyah ekran oluyor.
@BlackBurn dediğine katılıyorum bende almazdım 5 ve 5c ama sanki 5c kötüymüş gibi muamele görüyor. 9.1 ile tam olarak herşey düzeleceğini bende umut ediyorum.

Olabilir sonuç olarak şahsen 5C almam.

@Dessa Bende almam ama İphone 5'ten daha iyi ben onu demek istiyorum.

@Dessa Bende almam ama İphone 5'ten daha iyi ben onu demek istiyorum.
Bana görede 5, 5c'den daha iyi fakat bu pekte birsey ifade etmez. Eğer bütçenizi zorlama şansınız var ise 2. el iPhone 6 bile alabilirsiniz. Çünkü 5 serisi şarj konusunda bende günü zar zor çıkarıyordu.

5 ile 5C arasında ben olsam 5C alırdım. Ama 200-300 TL daha koyarak ikinci el 5S almalısın piyasada 1000-1400 TL arasında 5s'ler. Şuan 5C almak çok mantıksız.

iOS 9 ve iPhone 5 hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. iPhone 5 iOS 9.02 ile biraz kasma yasıyordum ama 9.1 Beta 5 ile bu kasmalar gözle görülür bir şekilde azaldı.

iOS 9'un performansından şikayetçi olanların iOS 9.1'i beklemesini öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…