Neden iPhone alınmalı?

Donanımsal özellikleri, RAM olsun, işlemci olsun.
RAM Android cihazlarda 4 GB diye mi? Öyleyse çok yanlış düşünüyorsun. iOS'ta 1 GB RAM yeterli iken Android'de yeterli olmayabiliyor. Tamamen yazılım ile alakalı. Yani iOS bir cihaza 4 GB RAM koysan sadece çoklu uygulamada işe yarar. Onun dışında gereksiz. İşlemci konusuna gelince, Apple'ın işlemcileri ve grafik işlemcileri şu an mobil pazarda başı çekiyor. 2 çekirdek olması da pek kafaya takılmamalı. 8 çekirdek olsa da pek fark olmayacak çünkü uygulamaların çoğu tek çekirdek kullanıyor.
 
Şahsen bir neden görmüyorum.
Ama herifin adı büyük...

Bakınız: iPhone'a "OOO, hayırdır, gömü mü buldunuz? Yoo.
LG "Yaa". Niye ki, kötü bi marka mı? Yaklaşık aynı özellikleri taşımıyor mu? Evet de, işte...
 
iPhone'u iPhone yapan iOS'tur. 4 çekirdekli Android 2-3 yıl sonra kasar ama 2 çekirdekli iOS ilk günküne yakın performansı sunar. Fiyatlarından dolayı alınması taraftarı değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme.
 
Bence alınmamalı Çünkü bu firma sadece para kazanmaya yönelik bir firma artık Steve Jobs varken gerçekten kalite vardı ama şuanda o kaliteden eser yok, yenilik yok, birçok uygulama paralı. Sonuç sadece gösteriş yapmak istiyorsan iphone alabilirsin.
 
Neden alınmamalı diye sorsaydın. Fiyatını haketmemesi, her şeyi paraya dönüştürmeye çalışan bir marka ve marka satma çabası. Alınma sebeplerinin en büyüğü ise stabilite. Şahsi fikrim tabi ki.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı