Neden iPhone?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yılda bir telefon değişmekten yoruldum çünkü. Süslü RAM, işlemci özellikleri vs. göz boyama değil, stabilite arıyorum ben.

Burada sadece yakınlaştırma performansı var. Sadece yakınlaştırma performansı ile kıyaslamak mantıksız. Bir telefon ile yakından ay fotoğrafı çekmenin de pek bir anlamı yok. Ay fotoğrafı çekmek isteyenler profesyonel kameralarla yapıyor bu işi.

Çünkü İphone demek statü demektir.O fiyata çok daha iyi telefonlar bulabilecek olmana rağmen eski İphone'ler alırsın çünkü arkasında elma var.Beni yanlış anlamayın İphone'lari beğeniyorum.Kendisinden çok IOS yazılımını beğeniyorum.Paran varsa gider yeni bir İphone alırsın ama sırf arkasında elma var diye o fiyata çok daha iyi Android telefonlar bulabilecekken gidip eski bir İphone almak çok mantıksız.

İşte bunları bilmeyenlerde hava atmak için alanlara lafım.

Bende iPhone tek iOS için alırım ama Android'e bayılıyorum.

1 yıldır iPhone 13 Pro kullanıyorum bundan önce ki telefonumda iPhone'du neden iPhone çünkü stabil ve uzun ömürlü, sunduğu ekosistem ile diğer Apple cihazlarımla uyum içinde çalışıyor, sokakta yürürken hoşuma giden ya da işim gereği kullanabileceğim fotoğrafları kaliteli bir şekilde çekebiliyorum, ek olarak sunduğu arayüz şahsen daha çok hoşuma gidiyor. Tekrar bir telefon alacak olsam büyük ihtimal yine iPhone alırım, daha önce Android telefonda kullandım ama şahsen pek memnun kalmadım ilaha bir Android telefon kullanmam gerekirse de muhtemelen Samsung'un en tepe modelini tercih ederdim.

Ama tepe modelde IOS'la aynı fiyat ona elma almak daha mantıklı (telefonu özellikleri için alıyorsanız markası için değil)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…