Neden kablolu mouse?

Kablosuz cünkü kablo yer kaplama kablo mausu ağırlaştırıyor bir nebze ondan dolayı kablosuz <

İfadeler: nef
Hala gecikmeden bahsedenlerin bence bilgilerini tazelemesi gerek. Gecikme sorunu ortadan kalkalı yıllar oluyor. Kaliteli bir kablosuz farenin kabloludan performans olarak en ufak bir eksiği yok. Kablolu ve kablosuz tercihinde en önemli etken bence bütçedir. (Logitech G900 kullandım, şu an Corsair Dark Core kullanmaktayım.)

Son düzenleme:

Gecikme sorunu hala çözülmedi diye biliyorum sadece azaltıldı.

Kablosuz ofis farelerinde gecikme yaşanırken kablosuz oyuncu farelerindeki gecikme kablolular ile aynı. Şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir bilgisayar topladim. Kablolu da kablosuz da mouse kullandım. Oyunlarda da, normalde de. Ancak herhangi bir farkını göremedim. Neden kablo derdine düşüyoruz? Biri açıklayabilir mi?
Gecikme derdi yok, ucuz, kim uğraşacak onun piliyle?

Gecikme sorunu hala çözülmedi diye biliyorum sadece azaltıldı.
Yanlış bilgi. Hiç kaliteli bir kablosuz mouse alıp da kullandınız mı?

Kaliteli bir kablosuz mouseda en ufak bir gecikme sorunu yok. Kablolu neyse kablosuz da o. Son zamanlarda bazı espor oyuncuları bile kablosuz mouse kullanmaya başladı, gecikme olsa kullanırlar mı sizce?

Uzun bir süredir G502 Lightspeed kullanan biri olarak diyorum ki; kablosuz fare inanılmaz bir rahatlık, kullanmadan anlayamazsınız arkadaşlar. Ama gidip ucuzunu almayın tabii.

Ofis kullanımı için olanlarda gecikme hala var fakat oyuncu kablosuz fareler kablolular ile aynı gecikme değerlerine sahip. Kullanmayan adamın buraya gelip de sallaması biraz komik.

Bütçe sıkıntısı yoksa, para sorun değilse kablolu almak için hiçbir neden yok.

İlk kablosuz mouse'ların dongle'ları USB thumb stick gibiydi. Ve pilleri hiç de uzun gitmiyordu.
Bu yüzden uzun bir süre (2011'e) kadar kablosuz mouselardan uzak durdum.
Memnun kalarak uzun süre kullandığım ilk kablosuz mouse (Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000)
Netbook'um için almıştım.

Masaüstünde kullandığım mouse'un ölmesiyle ve Microsoft'un mouse'larından memnun olmamdan dolayı; Microsoft Wireless Mobile 3000v2 satın aldım. Ancak bu mouseda oyunlarda ciddi gecikme sorunu yaşadım.

Gecikmeye katlanamaz hale geldiğim an gidip 2015'te Logitech G402 aldım ve hala da masaüstü bilgisayarım üzerinde G402 kullanıyorum. Bozulursa veya sinirlenip vs kırarsam G900'a geçebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…