Hala gecikmeden bahsedenlerin bence bilgilerini tazelemesi gerek. Gecikme sorunu ortadan kalkalı yıllar oluyor. Kaliteli bir kablosuz farenin kabloludan performans olarak en ufak bir eksiği yok. Kablolu ve kablosuz tercihinde en önemli etken bence bütçedir. (Logitech G900 kullandım, şu an Corsair Dark Core kullanmaktayım.)
Razer, Logitech G serisi ve Corsair'in üst segment modellerinde kablolularla aynı deneyimi yaşıyorsunuz. Gecikme bulunmuyor.Gecikme sorunu hala çözülmedi diye biliyorum sadece azaltıldı.
Gecikme derdi yok, ucuz, kim uğraşacak onun piliyle?Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir bilgisayar topladim. Kablolu da kablosuz da mouse kullandım. Oyunlarda da, normalde de. Ancak herhangi bir farkını göremedim. Neden kablo derdine düşüyoruz? Biri açıklayabilir mi?
Yanlış bilgi. Hiç kaliteli bir kablosuz mouse alıp da kullandınız mı?Gecikme sorunu hala çözülmedi diye biliyorum sadece azaltıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.