Neden kaliteli yapımlar gelmiyor?

241046

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2018
Mesajlar
3.251
Makaleler
6
Çözümler
5
Geçenlerde Youtube üzerinden LOTR sahnelerini izlerken aklıma takıldı. Aradan 20 yıl geçti neredeyse ve artık eski kaliteli yapımlar (Yüzüklerin Efendisi, Matrix vs.) gibi filmler veya diziler neden gelmiyor diyorum kendi kendime. Yani bir şeyler hala yapılıyor ama bu saydıklarım kadar etkili olan bir şey değiller. Paraları mı yok, yoksa çekecek konu mu bulamıyorlar acaba, nedir acaba sebebi? Bir anlam veremedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sadece filmler için geçerli bir şey değil. Yapılan her içerikte bu böyle. Benim düşüncem ya orijinal fikir tükendi ya da fikir üretmek zahmetli bir iş oldu. Ayrıca üretilen içeriklerde artık sanattan daha çok para getirisine bakılıyor.
 
Sonuna kadar katılıyorum. Birçok dizi film hepsi olmamakla beraber eski tadı vermiyor mesela çocukluğumdan beri çok sevdiğim transformers serisi iyice saçmaladı çocuk çizgifilmine döndü eski hikaye olsun diyaloglar grafikler vesaire olsun çok kötü aynı şekilde Hızlı ve Öfkeli serisi daha aklıma gelmeyen bir sürü yapım ne varsa eski dizi ve filmlerde var The Walking Dead, Game of Thrones Yüzüklerin Efendisi, karayip korsanları, alaca karanlık, Breaking Bad, Prison Break mükemmeldi birçoğu şu an aynı kalitede pek fazla yapım göremiyorum.
 

Geri
Yukarı