Neden kimse low level programlamaya yönelmiyor?

Zor. 2 satır HTML ve CSS'e 5000 satır JavaScript ekleyip yavaş site yapmak daha kolay.
Kimse 'Benim bu bolume girerken hayal ettigim bu degildi' demiyor mu? Ben sektorun Turkiye de neredeyse hic olmamasindan korkuyorum. Gorduklerim genellikle savunma sanayisinde olan EEciler oluyor. Baska bir forumda 'yalnizca hobi olarak yapilir' diye yorum aldim.

Hayır hocam. Zaten istesem de çalışamam çünkü 13 yaşındayım. Ama yazılıma uzun bir süre önce başladım. Büyüyene kadar olabildiğince bilgi ediniyorum ve ileride güzel bir işe girmek istiyorum.
Ben de o yaslarda c yazmaya calisiyordum ama sonra internet olmamasindan dolayi yorulup birakmistim. Sonrasi da zaten tembellik ve ertelemekte. Basarilar dilerim, kolay gelsin.

Konuya o kadar cevap yazılmış. Bir Allah'ın kulu da dememiş ki C/C++ Low-Level değil diye.

Low-Level Programming Language Binary oluyor. C/C++ ise Mid-Level sınıfına giriyor.

Bunlar ise oldukça popüler diller. Masaüstünde kullandığın neredeyse tüm yazılımlar bunlarla yazıldı. Sadece amatörler için uygun değil.

Konuya o kadar cevap yazılmış. Bir Allah'ın kulu da dememiş ki C/C++ Low-Level değil diye.

Low-Level Programming Language Binary oluyor. C/C++ ise Mid-Level sınıfına giriyor.

Bunlar ise oldukça popüler diller. Masaüstüne kullandığın neredeyse tüm yazılımlar bunlarla yazıldı. Sadece amatörler için uygun değil.
Hocam C/C++ Low-Level'e çok yakın çünkü. Komik olan nedir? C ve C++'ın Low Level'e yakın olduğunu duymuştum yanlışım var ise düzeltin.

Son düzenleme:

Bunlar ise oldukça popüler diller. Masaüstüne kullandığın neredeyse tüm yazılımlar bunlarla yazıldı. Sadece amatörler için uygun değil.
Internette genelllikle bu sekilde kullaniliyordu diye yazdim ama Mid-Level diye sinif ilk defa duydum. Ogrenmis oldum ama tesekkur ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı