VanTuTıri.
Centipat
Neden kişisel bilgi paylaşsın ki? Adı bile Mikail değil diye düşünüyorum. Kullanılan bir ismi nick olarak almak gizlilik için en iyi taktiktir
Kesinlikle. Neden gerçek ismimi kullanıp başıma bela alayım, değil mi?Adı bile Mikail değil diye düşünüyorum. Kullanılan bir ismi nick olarak almak gizlilik için en iyi taktiktir![]()
Technopat'a güncelleme geldi. Artık ilk başta sadece uyarı veriliyor diye biliyorum.Hesaplayan adam geldi.
6 Sene, 365 günden; günde 2 saat çevrim içi olsa, 262800 dakika eder. 85000 Uyarı vermek için kayıt olduğunuz günden bugüne 3 dakikada bir uyarı vermeniz gerekiyor. Yani ben bu mesajı yazana kadar bir üyemizi daha, açtığı konuya cevap yazamama kaynaklı sinir krizinden kaybettik. Geçmiş olsun.
Technopat'a güncelleme geldi. Artık ilk başta sadece uyarı veriliyor diye biliyorum.
Belalı işlerle uğraştığınıza da bu sayede tespit etmiş oldukKesinlikle. Neden gerçek ismimi kullanıp başıma bela alayım, değil mi?
SaygılarMerak edip baktım, bugüne kadar yaklaşık 85.000 uyarı vermişim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.