Konuşuyorlar da senin çevrende yoktur. Olmayınca da senin gidip konuşman lazım. İstemiyorsan da sen bilirsin.Onlar neden bizimle konuşmuyor anlamadım hiçbiri bir erkeğe ihtiyaç duymuyor.
Konuşuyorlar da senin çevrende yoktur. Olmayınca da senin gidip konuşman lazım. İstemiyorsan da sen bilirsin.Onlar neden bizimle konuşmuyor anlamadım hiçbiri bir erkeğe ihtiyaç duymuyor.
Bu mesajınızdan sonra neden kız çevreniz olmadığını gayet iyi anlıyorumOlabilir hocam ben çirkin olan kızla konuşmak istemiyorum tersliyorum ama tipim 10/9
Hocam haklı olabilirsiniz ama bazılarının hal ve hareketleri tiksindiriyor ama bazıları ile iyi anlaşıyorum.Bu mesajınızdan sonra neden kız çevreniz olmadığını gayet iyi anlıyorum![]()
Yanlış anlamayın kişiliğinize laf yapmadım. Sadece böyle düşünmeniz kız çevreniz olmamasına sebebiyet verebilirHocam haklı olabilirsiniz ama bazılarının hal ve hareketleri tiksindiriyor ama bazıları ile iyi anlaşıyorum.
Kime göre hocam, fotoğrafınızı atarsanız yorumlayabiliriz.Olabilir hocam ben çirkin olan kızla konuşmak istemiyorum tersliyorum ama tipim 10/9
Herkes kendinin ne olduduğunu biliyordur heralde.Kime göre hocam, fotoğrafınızı atarsanız yorumlayabiliriz.
Önceden bende öyle derdimne gerek var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.