Neden korsan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Çoğu oyunu korsan oynuyorum ki genelde bunlar Online oynamayacağım oyunlar oluyor. Yıllardır oynuyorum ve bilgisayarıma ne virüs bulaştı ne yavaşladı. Optimizasyon sıkıntısı da yok. Örnek vermem gerekirse; ETS 2'yi önceden crack oynuyordum. Şimdi orijinal. Herhangi bir FPS düşmesi söz konusu dahi değil. Ve saygıdeğer Technopat kullanıcıları; gençlerin bir 1 oyuna 100TL verecek parası yok. Anlayın artık. Yüksek ihtimal ban yiyeceğim ama umrumda değil. Tüm korsan kullanıcılarına sesleniyorum. Online oynamayacaksanız orijinal oyun almayın. Paranıza yazık etmeyin.

Her gencin desek olmaz mı? Bende böyle konu açtım sonra nefret ettim konudan.

Bu neyin duyarı bu neyin öğütü Allah aşkına? Biz kimsenin kafasına silah dayayarak orijinal oyun al demiyoruz zaten. Etik değil korsan. Sanki Technopat üyeleri oyunu orijinal almaya durumu olmayanları küçük görüyormuş gibi algı yaratmışsın kendi aklınca.

Edit: Zaten her oyunun crack hali virüslü değil ki? Ama sen şimdi gidip Cyberpunk 2077'yi korsan olarak indir görürsün virüs ve performans kaybı neymiş görürsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…