Neden korsan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Çoğu oyunu korsan oynuyorum ki genelde bunlar Online oynamayacağım oyunlar oluyor. Yıllardır oynuyorum ve bilgisayarıma ne virüs bulaştı ne yavaşladı. Optimizasyon sıkıntısı da yok. Örnek vermem gerekirse; ETS 2'yi önceden crack oynuyordum. Şimdi orijinal. Herhangi bir FPS düşmesi söz konusu dahi değil. Ve saygıdeğer Technopat kullanıcıları; gençlerin bir 1 oyuna 100TL verecek parası yok. Anlayın artık. Yüksek ihtimal ban yiyeceğim ama umrumda değil. Tüm korsan kullanıcılarına sesleniyorum. Online oynamayacaksanız orijinal oyun almayın. Paranıza yazık etmeyin.

Baya boş yapmışsın. Her şeye para vermek normal. Oyuna para vermek aptallık. Aynen ne güzel dünya ya. Dışarıda 3 4 saatlik eğlence için bir ton para harcayan adamlar 25 30 saatlik eğlence sunan oyunlara dışarıda verdiği paranın 3'te 1'ini vermeyi çok görüyorlar. Ortada bi emek var ve emekleri sonucunda ortaya çıkan işi insanlara satıyorlar. Sende almak aptallık gidin çalın diyorsun. Söylediğin cümleyle bu cümle arasında fark yok bence. Durumu olan insanların almaması büyük terbiyesizlik bence.
Öyle deme yahu. Bu şirketler milyar dolarlar kazanıyor, bizim vereceğimiz 30 dolara kalmazlar merak etme. Çal keke çaaaal. (!)

Ben de korsana karşı değilim hatta ben de korsan kullanıyorum ama oyunu param olduğu zaman satın alıyorum yani paran yoksa korsan oyna ama paran olduğu zaman adamlara emeklerinin karşılığını ver.

Öncelikle merhabalar. Çoğu oyunu korsan oynuyorum ki genelde bunlar Online oynamayacağım oyunlar oluyor. Yıllardır oynuyorum ve bilgisayarıma ne virüs bulaştı ne yavaşladı. Optimizasyon sıkıntısı da yok. Örnek vermem gerekirse; ETS 2'yi önceden crack oynuyordum. Şimdi orijinal. Herhangi bir FPS düşmesi söz konusu dahi değil. Ve saygıdeğer Technopat kullanıcıları; gençlerin bir 1 oyuna 100TL verecek parası yok. Anlayın artık. Yüksek ihtimal ban yiyeceğim ama umrumda değil. Tüm korsan kullanıcılarına sesleniyorum. Online oynamayacaksanız orijinal oyun almayın. Paranıza yazık etmeyin.

Parası olmayan fabrikadan çikolata çalabiliyor mu? Bu bir emek ve param yoksa asla korsana yaklaşmam. Bence ayıp ediyorsunuz. Hayat teknolojiye gelince hırsızlığın normal sayılmasını ben de uygun bulmuyorum.

Korsan oyun oynayanlara öfke kusana kadar elin Avrupa'lı bebesi nasıl her şeye kolay ulaşıyor diye bir düşünün. Yanlış kafalardasınız. Yanlış kişilere öfke kusuyorsunuz.
Paramız değersiz olduğu için herşey pahalı. Ama bu gene de korsanı haklı kılmaz. Ortada yaptığınız şey emek hırsızlığı yani. Oyunun yapımcılarıda ne yapsınlar, bizim 300 TL'miz anca onların 30-40 doları ediyor.

Bilgisayarımda korsan yok.
Bilgisayarımda korsan arıyorumdur:
1609314346258.png

Artı -1 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı