Bu konuların bu forumda açılma sebebi Crack ( kırılmış bir oyun, program ) kullandıkları halde destek görememeleridir benim fikrimce.
X bir siteden oyun, program indirir virüs yer. Sonra bu foruma gelir bilgisayarımda dosyalar çoğalıyor, sistem çöküyor, ping yaşıyorum, DLL hatası geliyor gibi bin bir türlü konu açılır ama destek yok.
Destek göremediğiniz zaman teşvik etmeye çalışmak amacınız. Çünkü neden çok ama çok az bir kesim kaldı artık ve birbirinize yetemiyorsunuz.
Bu forumundaki herkesin korsan bir etkenliği illaki olmuştur veya olmaya devam ediyordur.
Ancak ben korsan kullanıyorum sizde kullanın kafasından artık bir çıkın.
Windows ile bir örnek vereyim. CMD üzerinden etkinleştirme yapar. Güncelleme hatası alır çözüm arar.
İnsanlar şunun farkında değil. PUBG mobile üzerinden bir örnek vereyim.
Bir mobil oyunu emülatör üzerinden oynuyoruz dimi genel olarak.
Ancak bin bir türlü sorun yaşıyoruz neden bir düşünün.
Bir yatırımın sonucunda oluşan oyunu, programın hakkını alım gücün varsa vereceksin ki destek göresin dimi.
Ayrıca şunu neden yapmıyoruz peki.
En çok kırılan oyunlardan biri ETS dimi. ETS oyununu üretene gidip kardeş ben oyununu crackli kullanıyorum ancak oyun çöküyor neden diye gidip sorsana. Senin oyunu herkes crackli kullansın diye teşvik etmeye çalışıyorum sende destek versene desene hadi.
Son kez tekrar söylüyorum. Kullanırsan kendine kullanıyorsun başkasını teşvik etme.
Edeceksen de git kendi forumunu oluştur öyle et. Sonrasında güzel bir yaptırım yersin.
Salın artık şu forumu bu tür konularla doldurmayın bir değil iki değil.