Neden korsan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Çoğu oyunu korsan oynuyorum ki genelde bunlar Online oynamayacağım oyunlar oluyor. Yıllardır oynuyorum ve bilgisayarıma ne virüs bulaştı ne yavaşladı. Optimizasyon sıkıntısı da yok. Örnek vermem gerekirse; ETS 2'yi önceden crack oynuyordum. Şimdi orijinal. Herhangi bir FPS düşmesi söz konusu dahi değil. Ve saygıdeğer Technopat kullanıcıları; gençlerin bir 1 oyuna 100TL verecek parası yok. Anlayın artık. Yüksek ihtimal ban yiyeceğim ama umrumda değil. Tüm korsan kullanıcılarına sesleniyorum. Online oynamayacaksanız orijinal oyun almayın. Paranıza yazık etmeyin.

Paranız yok ise kimse size oynayamazsın veya alamadığınız için aşşağılamaz ama siz gelip online değilse crackli indirin derseniz olay karışır. Bu söylediğiniz etik değil. Herkesin yaşadığı süre boyunca en az 1 film veya oyunu korsan oynadığı/izlediği olmuştur. O yüzden kimse size ahkam kesemez ama online değilse crackli indirin derseniz gerçekten bunun adı farklı bir şey olur :)....

Not: Şuna okeyim ama, ısrarla çok satmasına rağmen (GTA5,RDR) yani rockstar gibi firmalar TR'ye ırkçılık yapıp türkçe oyun çıkarmıyordur onları paşa paşa crackli kullanın zevkini çıkarın, yalnız genelleme yapmayın !

Bu konuların bu forumda açılma sebebi Crack ( kırılmış bir oyun, program ) kullandıkları halde destek görememeleridir benim fikrimce.

X bir siteden oyun, program indirir virüs yer. Sonra bu foruma gelir bilgisayarımda dosyalar çoğalıyor, sistem çöküyor, ping yaşıyorum, DLL hatası geliyor gibi bin bir türlü konu açılır ama destek yok.

Destek göremediğiniz zaman teşvik etmeye çalışmak amacınız. Çünkü neden çok ama çok az bir kesim kaldı artık ve birbirinize yetemiyorsunuz.

Bu forumundaki herkesin korsan bir etkenliği illaki olmuştur veya olmaya devam ediyordur.
Ancak ben korsan kullanıyorum sizde kullanın kafasından artık bir çıkın.

Windows ile bir örnek vereyim. CMD üzerinden etkinleştirme yapar. Güncelleme hatası alır çözüm arar.

İnsanlar şunun farkında değil. PUBG mobile üzerinden bir örnek vereyim.
Bir mobil oyunu emülatör üzerinden oynuyoruz dimi genel olarak.
Ancak bin bir türlü sorun yaşıyoruz neden bir düşünün.

Bir yatırımın sonucunda oluşan oyunu, programın hakkını alım gücün varsa vereceksin ki destek göresin dimi.

Ayrıca şunu neden yapmıyoruz peki.

En çok kırılan oyunlardan biri ETS dimi. ETS oyununu üretene gidip kardeş ben oyununu crackli kullanıyorum ancak oyun çöküyor neden diye gidip sorsana. Senin oyunu herkes crackli kullansın diye teşvik etmeye çalışıyorum sende destek versene desene hadi.

Son kez tekrar söylüyorum. Kullanırsan kendine kullanıyorsun başkasını teşvik etme.
Edeceksen de git kendi forumunu oluştur öyle et. Sonrasında güzel bir yaptırım yersin.

Salın artık şu forumu bu tür konularla doldurmayın bir değil iki değil.

Laf atmamak gibi ellerinde bir seçenek de var ama. “Ayy aşko korsan mı kullanıyorsun? A-a? Nası bebişim ya!? Sizin var ya çikilata hırsızlarından farkınız yok. Senin canın çikilita çekince marketten çalıyor musun?” derler ve ctrl+j kombinasyonunu yapıp arkadan indirdiği korsan oyunu kurar ve çatır çatır oynar. Hatta daha ileri gidip CS’de kaybedince arkadan da hile açar.
İstisnasız herkes 1 kere kullanmıştır zaten. Korsan yazılım kullandınız mı diye bir konu açılmıştı bir ara. Oradan bir alıntı da yapayım.
Camtasia kullanıyorum. Satın alacaktım, 300 $ fiyatı görünce alamadım.

Bu arkadaş herhalde hiç hayatında bir şey için emek harcamamış, hala daha korsanı savunuyor yazık ne diyeyim. Babasının kredi kartıyla alıyor diye üstü kapalı laf atması ayrı bir komik :d neysa...

Üstü açık laf ettim. Kapalı değil. Sen niye bu kadar zorlanıyorsun anlamadim. Eski kasam gibi ses çıkarıyorsun şu an aman alev alma. Ben orijinal oyun alanlara lafım yok doğrusu o ama korsan oyun oynayan herkese laf etme hakkın yok.

İstisnasız herkes 1 kere kullanmıştır zaten. Korsan yazılım kullandınız mı diye bir konu açılmıştı bir ara. Oradan bir alıntı da yapayım.
Recep abi zaten bir konuda eskiden korsan kullandığını söylemişti. Tabii biz söylesek duyarcılar kudurur hemen. Ama Recep bey söyleyince “aĞbi adaM koRsaNdan miLe aNlıyoR.” diye yağ çekerler işte. Hayatında herkes bayağı korsan kullanmıştır.

Şimdi, 700 TL olan bir oyunu korsan indirirsin anlarım, ama among us gibi bir oyunu korsan indiriyorsan ona birşey diyemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı