Neden korsan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Çoğu oyunu korsan oynuyorum ki genelde bunlar Online oynamayacağım oyunlar oluyor. Yıllardır oynuyorum ve bilgisayarıma ne virüs bulaştı ne yavaşladı. Optimizasyon sıkıntısı da yok. Örnek vermem gerekirse; ETS 2'yi önceden crack oynuyordum. Şimdi orijinal. Herhangi bir FPS düşmesi söz konusu dahi değil. Ve saygıdeğer Technopat kullanıcıları; gençlerin bir 1 oyuna 100TL verecek parası yok. Anlayın artık. Yüksek ihtimal ban yiyeceğim ama umrumda değil. Tüm korsan kullanıcılarına sesleniyorum. Online oynamayacaksanız orijinal oyun almayın. Paranıza yazık etmeyin.

Hocam haklısınız bilgisayar alacak para zor buluyoruz bir oyuna 100 TL vermek zor.

Hocam parası olmayanı bir yere kadar anlarım ama parası olup ta korsan oynayan biraz ayıp ediyor bence.
Optimizasyon ve virüs meselesi ise her korsana virüs diyen bir tayfa var, o çok ayrı mesele.
Bu mesele oyuncu ile yapımcı arasında yani kimse bir şey demesin fakat biz korsana destek veremeyiz çünkü eğer yaparsak yasadışı bir iş yapmış oluruz.
İmzamdaki ilgili konuyu okursan sevinirim.
Hatta buraya da atayım.
Ek olarak korsan kullanmayanı bu şekilde görmeniz cidden garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…