e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 28 Aralık 2021 #71 Timur58 dedi: En iyi işletim sistemi macOS diyorlar hocam doğrumu? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Benim gözümde stabillik ve akıcılık açısından en iyisi macOS. 404631 dedi: Böyle bir masaüstü, stabillik ve güvenlik için Eki Görüntüle 1253820 Aslında daha çok şey var saymakla bitmez. Genişletmek için tıkla... İsterseniz direkt macOS da kurabilirsiniz, tabii bilgisayar özellikleri destekliyorsa.
Timur58 dedi: En iyi işletim sistemi macOS diyorlar hocam doğrumu? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Benim gözümde stabillik ve akıcılık açısından en iyisi macOS. 404631 dedi: Böyle bir masaüstü, stabillik ve güvenlik için Eki Görüntüle 1253820 Aslında daha çok şey var saymakla bitmez. Genişletmek için tıkla... İsterseniz direkt macOS da kurabilirsiniz, tabii bilgisayar özellikleri destekliyorsa.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #72 e.n.e.s dedi: Kişiden kişiye değişir. Benim gözümde stabillik ve akıcılık açısından en iyisi macOS. İsterseniz direkt MacOS'da kurabilirsiniz, tabii bilgisayar özellikleri destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Aslında kendi Mac ile optimize çalıştığından ötürü iyi. dmrc1441 dedi: Aslında kendi Mac ile optimize çalıştığından ötürü iyi. Genişletmek için tıkla... Ama farklı PC'lerde kullandığımızda ne olduğunu görüyoruz.
e.n.e.s dedi: Kişiden kişiye değişir. Benim gözümde stabillik ve akıcılık açısından en iyisi macOS. İsterseniz direkt MacOS'da kurabilirsiniz, tabii bilgisayar özellikleri destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Aslında kendi Mac ile optimize çalıştığından ötürü iyi. dmrc1441 dedi: Aslında kendi Mac ile optimize çalıştığından ötürü iyi. Genişletmek için tıkla... Ama farklı PC'lerde kullandığımızda ne olduğunu görüyoruz.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 28 Aralık 2021 #73 dmrc1441 dedi: Aslında kendi Mac ile optimize çalıştığından ötürü iyi. Genişletmek için tıkla... Normal PC'lerde de çok iyi. Ben Mac cihazda kullanmıyorum, hackintosh ile kullanıyorum. (Tabii gidip de Core 2 Duo sisteme kurarsan çok bir performans bekleme)
dmrc1441 dedi: Aslında kendi Mac ile optimize çalıştığından ötürü iyi. Genişletmek için tıkla... Normal PC'lerde de çok iyi. Ben Mac cihazda kullanmıyorum, hackintosh ile kullanıyorum. (Tabii gidip de Core 2 Duo sisteme kurarsan çok bir performans bekleme)
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 28 Aralık 2021 #74 e.n.e.s dedi: Kişiden kişiye değişir. Benim gözümde stabillik ve akıcılık açısından en iyisi macOS. İsterseniz direkt macOS da kurabilirsiniz, tabii bilgisayar özellikleri destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Ama Linux açık kaynaktır. İstediğiniz gibi koduna müdahale etmeniz mümkündür bu da daha güvenli yapar.
e.n.e.s dedi: Kişiden kişiye değişir. Benim gözümde stabillik ve akıcılık açısından en iyisi macOS. İsterseniz direkt macOS da kurabilirsiniz, tabii bilgisayar özellikleri destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Ama Linux açık kaynaktır. İstediğiniz gibi koduna müdahale etmeniz mümkündür bu da daha güvenli yapar.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 28 Aralık 2021 #75 404631 dedi: Ama Linux açık kaynaktır. İstediğiniz gibi koduna müdahale etmeniz mümkündür bu da daha güvenli yapar. Genişletmek için tıkla... O konuda birşey diyemem .
404631 dedi: Ama Linux açık kaynaktır. İstediğiniz gibi koduna müdahale etmeniz mümkündür bu da daha güvenli yapar. Genişletmek için tıkla... O konuda birşey diyemem .
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #76 e.n.e.s dedi: Normal PC'lerde de çok iyi. Ben Mac cihazda kullanmıyorum, Hackintosh ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Intel işlemciye sahip olduğun için teğet geçmiş yoksa her PC'de sorunlar oluşabiliyor.
e.n.e.s dedi: Normal PC'lerde de çok iyi. Ben Mac cihazda kullanmıyorum, Hackintosh ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Intel işlemciye sahip olduğun için teğet geçmiş yoksa her PC'de sorunlar oluşabiliyor.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 28 Aralık 2021 #77 e.n.e.s dedi: O konuda bir şey diyemem . Genişletmek için tıkla... Ha bir şey daha var. Linux ile sonsuz özelleştirme yapabilirsiniz fakat macOS ile yapamazsınız.
e.n.e.s dedi: O konuda bir şey diyemem . Genişletmek için tıkla... Ha bir şey daha var. Linux ile sonsuz özelleştirme yapabilirsiniz fakat macOS ile yapamazsınız.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Aralık 2021 #78 Timur58 dedi: Neden Linux kullanıyorsunuz sadece meraktan sordum. Genişletmek için tıkla... Donanimimdan daha iyi yararlandigim, daha ozellestirilebilir, acik kaynak ve programlamak icin daha uygun oldugu icin.
Timur58 dedi: Neden Linux kullanıyorsunuz sadece meraktan sordum. Genişletmek için tıkla... Donanimimdan daha iyi yararlandigim, daha ozellestirilebilir, acik kaynak ve programlamak icin daha uygun oldugu icin.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 28 Aralık 2021 #79 Yüzde 90 iş gereği.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #80 404631 dedi: Ha bir şey daha var. Linux ile sonsuz özelleştirme yapabilirsiniz fakat macOS ile yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ama şununda hakkı yemeyeyim Mac terminali CMD'den daha iyi.
404631 dedi: Ha bir şey daha var. Linux ile sonsuz özelleştirme yapabilirsiniz fakat macOS ile yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ama şununda hakkı yemeyeyim Mac terminali CMD'den daha iyi.