Neden MacBook aldınız?

Katılım
19 Haziran 2017
Mesajlar
6.372
Makaleler
5
Çözümler
10
Yer
Fortress Vader
Bu aralar MacBooklar çok fazla ilgimi çekiyor. Kullananların bu cihazları neden satın aldıklarını merak ediyorum. M1 MacBookların performansı ve batarya süresi çok çok iyi. Sizi MacBook almaya iten şey bu muydu? Yoksa farklı bir şey miydi?
 
2. bilgisayar olarak 2011 MacBook Pro kullanıyorum sırf meraktan aldım internette gezmek dizi film için kullanıyorum arada bazen uzun yolda GeForce NOW ile oyun oynuyorum 1700TL'ye plastik kasaya sahip kullanılmaz derecede yavaş Windows laptop almak yerine alüminyum kasalı MacBook almayı daha mantıklı gördüm ben.
 
Windows'um çöktü dosyalarım silindi aman virüs girdi derdinden kurtulmak için Mac için virüs yok denilecek kadar az.

Girecek virüs her türlü girer emin olun 2009'dan beri Windows kullanıcısı olarak sadece 1 kere virüs yüzünden format attım PC'ye.
 
Oyun hariç Mac cihazlar size inanılmaz performans sunuyor. Fişte değilken perfomansı kısmıyor Windows gibi. Örneğin fişte 200 FPS alıyorsan fişten çıkarınca da alırsın. Bir de M1'ler çıktı. Müthiş oldu. Workstation abi ya.
Ekleme: Uygulama desteği yerine oturmadığından Intel MacBook Pro 2020 almıştım. İleride geçilebilir belki M1'e.
 
Oyun hariç Mac cihazlar size inanılmaz performans sunuyor. Fişte değilken perfomansı kısmıyor Windows gibi. Örneğin fişte 200 FPS alıyorsan fişten çıkarınca da alırsın. Bir de m1'ler çıktı. Müthiş oldu. Workstation abi ya.

Yüksek performansa çekip pildeyken bile tam performans alabiliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı