Neden mavi ekran yiyorum ?

mustafaYcolak

Hectopat
Yer
Üsküdar, İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar A4tech x7 mouse kullanıyorum ve windows uyku moduna geçip tekrar açtığımda mouse devre dışı kalıyor. Tekrar etkinleştirmek için söküp tekrardan taktığımda "2 gündür oluyor bu sorun" mavi ekran yiyorum ? Sizce bunun nedeni nedir mouse'den kurtulmalı mıyım ? Acilen cevaplarsanız sevinirim Windows'un çökmesi çok büyük bir sorun olacak. Ayrıca farklı bir çözüm varsa daha iyi olur. Bu arada Win7 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Windows 8.1.3 kullanmalısın. En güncel mouse sürücüleri ve firmwareları Windows 8.1.3'de daha iyi çalışıyor. Sorununun çözümü için minidump dosyalarını atmak gerek. Ayrıca @Murat5038 arkadaşımızı konuya da etiketliyorum. O daha iyi yardımcı olacaktır sana.
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

A4 Tech x7 F3 kullanıyorum ve ev arkadaşlarım da aynı fareyi kullanıyor. Hiçbir sorunla karşılaşmadık bu zamana kadar. Win 8.1 kullanıyoruz hepimiz ama Win 7 kullanırken de bir sıkıntı olmamıştı. Minidump dosyalarını atmalısın.

Ayrıca @Murat5038 arkadaşımızı konuya da etiketliyorum. O daha iyi yardımcı olacaktır sana.
Diyeceklerimin çoğunu demişsin. O yüzden dediklerini yapması lazım ilk olarak sonrasında mavi ekran alırsa paylaşır dump dosyalarını.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı