Neden mobilde çok az oyun var?

Ark oynayabilirsin tavsiye ederim grafik olarak başta yetersiz gelebilir ama oyun olarak iyidir. Single sarmayabilir fakat Multi de özellikle iyi bir ekibiniz varsa bağımlısı yapabilir.

Mobile Legends deneyebilirsiniz. Uzun soluklu maçları oluyor ve sürekli girip oynayabilirsiniz.

Ya hocam yani, bu oyunun cok sorunu var hala kesinlikle onermiyorum. Nedenini soracak olursaniz, oyunu 1 lanede oynuyoruz ne uyarilar ne TF'ler ne onlar bunlar herkes kendi kafasina gore, oyunun bir adabi yok hocam genellikle 18 yas alti kisilerin oynadigi oyunlar gerrci su devirde cogu kisi 18 yas alti ama onun kitlesi bir ayri saçma oynanacaksa bir MOBA oyunu mobilde oda wild rifttir bana gore onda da var bazi manyaklar ama en azindan Mobile Legends'den az.

PC toplamayı dusunuyorum zaten hocam gerçekten sıktı artık geçen yaz aldım bu telefonu pişmanım keşke bilgisayar toplasaymisim
Valla hocam inşallah güzel bi sistem toplarsınız Allah gönlünüze göre versin. Keşke bu kadar beklemeseydiniz toplamak için

Mobil oyun dediğiniz zaman ya P2W olur ya da reklamdan başka bir şey olmaz oyunun içinde. Mobilde oyun oynamak istiyorsanız Supercell gibi kaliteli firmaların yaptığı oyunlara bakacaksınız.
P2W'in babası Supercell.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…