Şu sıralar ekran kartları biraz düşüşte, alacaksanız yakın zamanda daha iyi bir fırsat zor bulursunuz.PC toplamayı dusunuyorum zaten hocam gerçekten sıktı artık geçen yaz aldım bu telefonu pişmanım keşke bilgisayar toplasaymisim
Şu sıralar ekran kartları biraz düşüşte, alacaksanız yakın zamanda daha iyi bir fırsat zor bulursunuz.PC toplamayı dusunuyorum zaten hocam gerçekten sıktı artık geçen yaz aldım bu telefonu pişmanım keşke bilgisayar toplasaymisim
Mobile Legends deneyebilirsiniz. Uzun soluklu maçları oluyor ve sürekli girip oynayabilirsiniz.
Valla hocam inşallah güzel bi sistem toplarsınız Allah gönlünüze göre versin. Keşke bu kadar beklemeseydiniz toplamak içinPC toplamayı dusunuyorum zaten hocam gerçekten sıktı artık geçen yaz aldım bu telefonu pişmanım keşke bilgisayar toplasaymisim
P2W'in babası Supercell.Mobil oyun dediğiniz zaman ya P2W olur ya da reklamdan başka bir şey olmaz oyunun içinde. Mobilde oyun oynamak istiyorsanız Supercell gibi kaliteli firmaların yaptığı oyunlara bakacaksınız.
Aynen hocam haklısın.P2W'in babası Supercell.
Sinir hastası oldum hocam bu oyun yüzünden.Mobildeki PES fena değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.