Neden Monster laptoplar sevilmiyor?

Emir724747

Centipat
Daha fazla  
Monster Abra A7 v13.2 kullanıyorum.
Merak ettiğim soru Monster hakkındaki yüksek şikayetler ve bunun nedenini çok merak ediyorum.
Eğer laptop hakkıında bir öneri ya da uyarınız varsa vermeniz beni çok mutlu eder.

Yapı kalitesi, soğutma, fiyat/performansı berbat.

1750862764927.png

Bu nedir yahu?

Merak ettiğim soru Monster hakkındaki yüksek şikayetler ve bunun nedenini çok merak ediyorum.
Eğer laptop hakkıında bir öneri ya da uyarınız varsa vermeniz beni çok mutlu eder.
bende Monster kullanıyorum. Şahsen ben memnunum tek şikayetim havaların ilk ısındığı günlerden sonra aşırı ısınma yapıyor ve bunu durduramıyorum da. Şahsen 10 senelik PS4 bundan az ısınıyor bu aylarda. geçen sene o kadar ısınıyordu ki laptop Dibine vantilatör tutup o vantilatörün ayarını da 2 ye ayarlayıp öyle oyun oynuyordum.

Hem fiyat politikası rezalet hem de ilk çıkan modellerinde hep kronik bir ısınma sorunu vardı.

Evet fan sesi hakkında size kesinlikle katılıyorum biraz sesli ısınma sorunu çok yaşamıyorum ama 70 derecede çalışıyor sizce çok mu(2saay Valorant sonucu)

Genel olarak Abra serisi Clevo kasa kullandığı için kesinlikle alınmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı