Neden Monster ve Casper önermiyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden Monster da kasayı MSI'dan alıyordu. GameGaraj kasayı MSI'dan alıyor tamam da anakart üreticisi kim? Merak ettiğimden soruyorum, o da Clevo ise uğraşmaya değmez.

En son ne zaman Monster bir cihaz kullandınız sormak istiyorum. Kulaktan dolma bilgilerle kendinizi kahin ilan etmeyin. Çok ince bir kasada bile 8/16 bir işlemciyi %100 yük altında 83C üstüne geçirmeyen bir laptopum var. 14.000 TL civarı para verdim. Bu paraya alacağım MSI cihazın işlemcisi 10750H olacaktı. SSD'si 500 GB olacaktı. Ekranı daha küçük olacaktı. Olacaktı da olacaktı. Tamam siz '' Kalite '' adı altında insanlara düşük sistemler önerin.

GameGaraj, RTX 2070 kullandığı laptop'da MSI GL65 Leopard kasasını kullanıyor. Soğutması falan aynı diye biliyorum ama o içindeki i7 10750H işlemcisi 90 dereceleri görüyor. Canlı desteğe sorduğumda bizlik bir şey değil, işlemcinin yapısında öyle sorun var demişlerdi.
Çoğu laptopta 100 dereceleri geçiyor. Gerçekten işlemcinin yapısı öyle.

Aynı anakart ve kapak kısımı hariç aynı kasa.
Farkındaysanız Gamegaraj konuşmuyoruz. Fenix serisi MSI şasi, Blaster ise Clevo. Blaster alırım daha iyi, hiç olmazsa sürücü sorunu falan filan yaşamam.

Farkındaysanız Gamegaraj konuşmuyoruz. Fenix serisi MSI şasi, Blaster ise Clevo. Blaster alırım daha iyi, hiç olmazsa sürücü sorunu falan filan yaşamam.
Tulpardaki magnezyum kasa, MSI kalitesinde. Gerçekte gördünüz mü bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı