Neden okuldakiler saygısız?

Şu yoruma katılıyorum. Saçma sapan diziler türedi bence Kurtlar Vadisin'nden sonraki tüm yerli diziler çöp. Yani mafyadır racondur hepsine göz atmışlığım var hiçbirini izlemiyorum millet sözü dinlensin diye kavga ediyor yaşı düşük kardeşlerimiz küfür edip racon yaptığını zannediyor. Rezil durumdayız.

Eğitimi ailede almak gerekir en başta, bunlar alamadığı için böyleler. Türk toplumu çoğunluk ile saygısız bir tutumda, çocukların da öyle olması normal.
Turk toplumu degil, Turk vatandaslari. Turk toplumunda genellikle bu tip saygisiz davranislari gormuyorum.

Bunu diyorsun ama muhtemelen sende de var.
Yaş 16 sıramda oturuyorum test çözüyorum çocuk geliyor altımdaki sırayı çekiyor sonra buna gülüyor sanki çok komik. Hocaya soru soruyom sebebsiz yere laf atıyorlar. Önüme geliyor artistlik yapıyor git başımdan diyorum seni beceririm diyor bu nasıl bir mantık?
Öğrenmeye mi gidiliyor yoksa ailesine laf getirmeye mi?
Öyle döverim falan demekle bu işler yürümez. Sinirleniyorsan oturacaksın oturacağın yerde. Döverim dediğin insandan dayak yeme sonra seni düşündüğümden söylüyorum.
Başkan bana atarlanan çocuk bütün 12 lere atarlandı 12 ler bunu dövdü gitti 9.sınıf birisine atarlandı onada dövüldü çocuğun gücüde yok malesef 2 senedir aynı okuldayım geçen sene şişman birine atarlandı çocuk bunun üzerine oturdu.

Yaş 16 sıramda oturuyorum test çözüyorum çocuk geliyor altımdaki sırayı çekiyor sonra buna gülüyor sanki çok komik.
Bende 10. Sınıfta teneffüste, boş derslerde bazen kitap okuyordum, bazı arkadaşlar "Mal mısın? Salak kitap okuyor, gerizekalı" gibi bir şeyler söyleniyorlar, kendileride tüm ders, teneffüs boyunca telefon oynuyorlar. Gelmişler bazen sıramı çekiyorlar. Bunlar hiç olgunlaşmayacak hiç.

Bu kısımda yıkıldım O çocuğun yüz ifadesini görmek istiyorum birisi üzerine oturunca nasıl bir şey diye.

Benim okuduğum lisede fen ve anadolu sınıflarının katları ayrı. Dersler güzel geçiyor sınıfta herkes iyi (sayılır en azından gevşek değiller). Üst katımızda anadolu sınıfları var oradaki acizleri sadece teneffüste ve beden derslerinde görüyorum. Hiçbirinden adam olmaz ama üzüldüğüm şey babaları zengin oldukları için muhtemelen işsiz kalmayacaklar. Ben eşek gibi çalışırken onlar sadece top oynuyorlar. Ama bu halde bile ileride aynı maaşı alma ihtimalimiz var. İşte bu insanı üzüyor. Miras kalmazsa çoğunu kölem olarak kullanacağımı düşünüyorum tabii.

Böyle kişiler genelde dayak arsızı oluyor işte. Sabahtan akşama kadar da dövsen eşek sudan gelinceye kadar da dövsen hiçbir şey değişmiyor. Hatta daha beter hale gelebilir belki. Bunların direkt olarak beyninde bir takım sorunları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…