Neden okuldakiler saygısız?

Özellikle yeni nesil, adabı muaşeret kurallarından,toplumsal normlardan yoksun ne yazık ki. Toplumsal yozlaşma ve aile kurumunun bozulması da büyük bir faktör.

Diziler veya elektronik eşyalar olsa da olmasa da farketmez. Ben 2 sezon Çukur ve birkaç bölüm Sıfır Bir izledim ama beni etkilemedi. Hatta bayağı telefon kullanıyorum ama bana çeşitli şeyleri öğrenmem için olanak sağladı.

Eğitim çok önemli ve buna rağmen ülkemiz berbat bir durumda kalmaya devam ediyor.

Tüm izleyenleri tabi ki de etkilemez. Keko olmak isteyenleri veya saygısız olmak isteyenler izliyor ve sonunda da yeni keko, saygısız insanlar doğuyor işte.

Bir sınıfta 30 kişi var hangi biri iyi olacak illaki aralarından böyle birkaç kişi çıkıyor diğerlerini bozuyor bir elma çürük ise yanındaki meyvelerde çürür.

Aradan 3 yıl geçmiş. Arkadaşlar nasip oldu, dövdüm arkadaşı.
"Değdi mi?" diye soracak olursanız içimin yağları eridi. Dudağını patlatmıştım bir de sol elmacık kemiği bölgesi morarmıştı. Zaten onu dövdükten sonra birçok kişiden "teşekkür" sözleri almıştım. Kızlar da çoğunluktaydı. O yüzden kesinlikle dövmeme değdi.
Yok, ben herkesi dövmek istemiyordum. Benim bir tek o sürekli beni rahatsız edene ve kıl kıl hareketler yapana sinirim bozuluyordu. Neyse artık daha sabırlıyım. Bu konuyu açtıktan sonra Adanalılar ve Suriyeliler ile aynı bölgede onlara satış yaptım ve sayelerinde sabır seviyem yükseldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…