Çözüldü Neden One UI 7 güncellemesi yayınlanmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

823876

Picopat
Cihazım S24. her gün 30 kez kontrol etmekten bıktım. Neden Samsung bu kadar üşengeç. Bir yazılım için neden bu kadar bekletiyor anlamış değilim. Apple olunca IPhone'lara anında güncelleme geliyor peki ben neden bu kadar uzun beklemek zorundayım? Diger Android kullananlar Android 15'e geçti 16 bekliyor. Biz daha 15'i alamıyoruz.

Son düzenleme:
Çözüm
En son One UI 7 yazılımında bir hata çıktığı için dağıtımı durduruldu diye bir şey görmüştüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.

En son One UI 7 yazılımında bir hata çıktığı için dağıtımı durduruldu diye bir şey görmüştüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Çözüm

Gene bekleyeceğiz yapacak bir şey yok ama bu kadar uzaması çok saçma. Hiç test etmediler mi? Garip.

Gene bekleyeceğiz yapacak bir şey yok ama bu kadar uzaması çok saçma. Hiç test etmediler mi? Garip.

Test etseler dahi bu şekilde sorunlar oluşması maalesef ki normal. Dağıtım aşamasında yanlış dosyalar yüklenmiş ve gönderilmiş olabilir. Test sırasında sorun çıkmayıp spesifik konfigürasyonlarda sorun çıkartabiliyor olabilir. Bir sürü nedeni var bu gibi sorunların. O yüzden kademeli olarak dağıtılıyor. İyi tarafından bakmak gerekirse en azından bize gelmemesi sayesinde sorun yaşama ihtimalimiz düştü.

Globalde çoğu yerde yayınlanmıştı hocam da EU'ya geç geliyor ve bug bulunması şimdilik durdurdu. Beklemeye devam S23 ile ben de bekliyorum ama yayınlandıktan 1 hafta sonra falan yüklemeyi düşünüyorum herhangi bir sorunu olmadığına emin olduktan sonra.

Beta 1'de var olan ama sonra düzeltilen bir sorun ana sürümde de ortaya çıktığı için durdurmuşlar. Ya S25 serisi beklenildiği kadar gitmedi ya da bu şirket de ülkemiz gibi yönetiliyor.

Beta 1'de var olan ama sonra düzeltilen bir sorun ana sürümde de ortaya çıktığı için durdurmuşlar. Ya S25 serisi beklenildiği kadar gitmedi ya da bu şirket de ülkemiz gibi yönetiliyor.

Büyük batırdılar, bu arada merak eden varsa stabil sürüm sızdı. S24'te halihazırda olan bug falan varmış. Muhtemelen 3-4 güne yayınlarlar, bize de nisan sonuna ulaşır gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…